Şimdi Ara

HAYATIMIN İLK TEKLİFİ İLK REDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımda ilk defa teklif ettm ama postayı yedim daha önce çıktıklarına baktığımda hepsi yakışılı ama ben .... şimdi içimde atamadığım huzursuzluk var yaş:19
    sizce bir daha deniyeyim mi yoksa elveda mı beni face inden ve msninden de sildi offf be offf

• quote:

Orijinalden alıntı: çekitout

hayatımda ilk defa teklif ettm ama postayı yedim daha önce çıktıklarına baktığımda hepsi yakışılı ama ben .... şimdi içimde atamadığım huzursuzluk var yaş:19
    sizce bir daha deniyeyim mi yoksa elveda mı beni face inden ve msninden de sildi offf be offf

offf be kardeşim offf aynısı dakikalar önce benim başıma geldi

DAMARMOD:ON
     HAYATIMIN İLK TEKLİFİ İLK REDDİ
  • Zor olacak ama sende onu sil. Unutmaya çalış yoksa daha çok üzülürsün.
  • Deneme bi daha. Sınıf arkadaşın falan değilse çok görmüyosan unutursun yakında.
  • canın saolsun be kardeş sakın pes etme başka bul
  • Eğer gerçekten seviyorsan birdaha dene başarılı olacağına inanıyorsan.
    yok eğer hiç ümidin yoksa sakın deneme daha fazla küçük düşme en azından...
    El elden üstündür unutma.
  • Şu reddedince silen ve engelleyen kızlara kıl olurum zaten. Koyver gitsin hacı elbet bulursun uygun birini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende onu silebilirsin bu kadar basit.Üzülme Dünya da kızmı yok sana.İleride birini daha görürsün bu sefer ona aşık olursun buna teklif edersin kabul eder etmezse başka biri bu işler böyle doğru kişiyi bulana kadar devam.
  • saolun şuan 2. gün ve 1.5 kilo vermişim az önce baktım piiz- vazgeç gönül ve umut kaya-anma arkadaş ile geçiyor

ilk defa bu kadar sevmiştim 3 sene bekledim söylemek için ve sonu HÜSRAN
  • vallaha artık gram takmıyorum
  • benden sana abi tavsiyesi , o kızı unutmaya çalış yoksa işin zor .....eger halen ona olan sevgini gösterirsen farklı olaylar yaşayabilirsin , kız seninle egosunu tatmin edebilir sende kendine güvenini kaybedebilirsin onun için her ne kadar zor olsada unutmaya çalış , görmemeye çalış
  • quote:

saolun şuan 2. gün ve 1.5 kilo vermişim az önce baktım piiz- vazgeç gönül ve umut kaya-anma arkadaş ile geçiyor

3 sene mi ?
  • değmez..hiç bi kıza degmez sen senelerce ugrunda ölürsün bitersin..bir çırpıda bitirir ayrılır..bende yaşadım benzerini ama daha güçlendim..koyvermiyeceksin kendini aşılmayacak dert yoktur inandıktan sonra..

boşuna dememişler

(bkz.http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=am%C4%B1%20olan%C4%B1n%20iman%C4%B1%20olmaz)
  • Başka kızlarla veya kızla samimi ol illa sevgili olmana gerek yok onlarla samimi oldukça,vakit geçirdikçe kız aklına bile gelmez.Bende etkili oldu bu yöntem sende dene bence.
  • başka konudada yazmıştım burayada yazıyorum dünyada 3.5 milyar kadın var emin ol daha iyisini daha güzelini bulursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

saolun şuan 2. gün ve 1.5 kilo vermişim az önce baktım piiz- vazgeç gönül ve umut kaya-anma arkadaş ile geçiyor

3 sene mi ?

Sen ne diyorsun hocam ben 4 senedir bekliyorum.Yaptığımda çok salakça biliyorum ama kendime laf geçiremedim bi türlü o başkalarıyla çıkarken sadece izledim.

• quote:

quote:

3 sene mi ?

evet 3 sene cesaret edemedim hiç en son inceldiği yerden kopsun dedim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

quote:

3 sene mi ?

Sen ne diyorsun hocam ben 4 senedir bekliyorum.Yaptığımda çok salakça biliyorum ama kendime laf geçiremedim bi türlü o başkalarıyla çıkarken sadece izledim.

aynısı banada oldu ama bunların nedeni bnce kesinlikle tipe bakarak yargılamaları. çünkü düşünüyorum maddi olarak iyiym çok şükür arkadaşlarım arasında da sevilen biriyim ama ...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.