Şimdi Ara

Hayatın kendisine pek bir etkimiz yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 3-4 yıldır ne yaparsam yapayım ne kadar çalışırsam çalışayım hayatımın akışına bir etkim yokmuş gibi hissediyorum. Sanki ekstra çabam olmasa da hiç bir şey değişmeyecek gibi.

Okuduğum kitapların izlediğim kült filmlerin merak edip araştırıp makalelerini okuduğum konuların yeni öğrendiğim dilin beraber kritiğini yapabileceğim kalitede 1 insan bile bulamadım 25 yaşıma kadar. Üstelik bunların bana maddi olarak da bir katkısı yok.

Sonuç maddi darboğaz ve sosyal izolasyon. Zaten en başta da böyleydi gidişata ne etkimiz oldu ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilinçlenmek insana manevi anlamda zarar veriyor; şöyle açıklayayım bir zamanlar “bilmiyor” şekilde yaşıyordunuz hayat sade ve güzeldi, siz kendinizi geliştirdiniz ve öğrenmek için çaba sarf ettiniz artık “biliyor” zamanlarınıza geldiniz. Biliyor diye adlandırdığım kısıma hoş geldiniz artık hayata daha renksiz daha asosyal bakmaya başlayacaksınız çünkü ülkedeki insanların yüzdelik oranda çoğunluğun “bilmiyor” kısmında kaldığını bir muhabbet içerisinde bahsettiğiniz şeyden verim alamadığınızı hatta sıkıldığınızı fark edeceksiniz. Ne yazık ki sizi anlayacak pek kimseler olmayacak hayatınızda ülkede kitap okuyan bile yok olm?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kız arkadaş yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana öyle geliyor.

• Çaba sarfederek en azından sıfırda stabil kalabiliyosun. Saldığın zaman yaşayacağın düşüşün bi sonu yok o daha kötü

• lokkatto kullanıcısına yanıt

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam niş zevkleri olan bir kız arkadaşım vardı ama o da bahsettiğim mevzudan ötürü o kadar içine kapanmıştı ki doğru dürüst iletişim kuramıyorduk. Bunu kuruntu haline getirdim ve bitti her şey. Artık bir kızla flörtleşecek hevesim kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Tek Bizim Hayatımız Kötü
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Bu iyi bir bakış açısıymış hocam bi düşüneyim.

• bilince ne oluyo. uzaya mı çıkıyorsunuz, bir icadınız dünyaya faydanız mı var sanki.

önemli olan çok şey bilmek değil, çok mutlu olmak, çok zevk almak.

hayalgücü ve yaratıcılık bilmekten daha önemlidir bu arada. üretkenliği beraberinde getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 6 Aralık 2024; 21:15:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Hayal gücü ve yaratıcılık etkeni bilerek oluyor hocam, bilen adam mutsuz olur ama aynı zamanda üretir. Bakınız; Rus edebiyatı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.