Şimdi Ara

Hayattan sıkıldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen beni ciddiye alın. İçimi dökmek istiyorum. Hayattan sıkıldım.

Çok sıkıldım. Her şeyden sıkıldım. Derse gidip gelmekten. Yurttan. Evden. Aldığım nefesten bile sıkıldım artık. Biraz önce sıkıntıdan şırıngayla damarımdan kan almayı düşündüm. Ama sonra vazgeçtim. Niye bunu yapmak istedim bilmiyorum aslında. İntihar etmek mi istedim? Biliyorum bu şekilde de intihar edilmez ama. Neden bunu yaptım bilmiyorum. Ne yapmalıyım. İşler daha da kötüye gidecek diye korkuyorum. Kendime zarar vermekten korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tymnt410

Lütfen beni ciddiye alın. İçimi dökmek istiyorum. Hayattan sıkıldım.

Çok sıkıldım. Her şeyden sıkıldım. Derse gidip gelmekten. Yurttan. Evden. Aldığım nefesten bile sıkıldım artık. Biraz önce sıkıntıdan şırıngayla damarımdan kan almayı düşündüm. Ama sonra vazgeçtim. Niye bunu yapmak istedim bilmiyorum aslında. İntihar etmek mi istedim? Biliyorum bu şekilde de intihar edilmez ama. Neden bunu yaptım bilmiyorum. Ne yapmalıyım. İşler daha da kötüye gidecek diye korkuyorum. Kendime zarar vermekten korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
    Yazık derslerden mi sıkıldın? Kötü olmuş.. Bu devirde ders çalışmak çok zor kardeşim umarım hayırlısı olur senin için.
  • Millet ne yükler altında sen derse gidip gelmekten mi intihar edeceksin.
  • her insanın muhakkak bir dönem yaşadığı geçici kronik bunalım hali yalnızlıktan okuldan derslerden vs. aslında hep aynı şeyleri yapmaktan insan bu ruh hali içine girebilir belirli aralıklarla gelir gider bu düşünceler.bence daha önce yapmadığın ya da bilmediğin yeni şeyler bul kendine.ben bu dönemlerimden birinde kaligrafi sanatını öğrenmiştim mesela,şimdi sıkıldıkça deniz kenarına gider elime kağıt kalem alıp birşeyler karalarım çok faydalı oluyo şahsen.
  • Böyle gelişiyor

Böyle devam ediyor

Böyle son buluyor

• allah türkçe karakterleri başımızdan eksik etmesin
  • Valla bende 10 gündür sıkıntı içindeyim nedeninide bilmiyorum.
    canım çok sıkılıyor bişeyler yapmayıda istemiyorum.
  • Sadece bunlar yok aslında. Ben 7 yaşındayken babam bizi terk etti. Annem kardeşim ve ben kaldık. Ben şehir dışında okuyorum. Para sıkıntısı var. Başka sıkıntılar var
  • hemen saçma sapan yorumlar gelmiş hiçkimse sırf dersler yüzünden bunalımlara girmez bu arkadaşın başka şeyleri sıkıntı yaptığı belli
  • Valla bunalım olayında içiceksin kardeşim Ben hep öyle yapıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.