Sabah 6 da kalkiyorum 07.00-07.15 gibi is basliyor arabalara termoboxlari yukluyoruz sonra sevkiyata cikiyorum kuvet,yemek kazanlari tasiyorum. Sirketlere,holding ve fabrikalarin yemekhanelerine birakiyorum. Sicagin altinda minibusle teker teker bazi yerlerde ust katlara yemek cikariyorum 50-200 kisilik yemek kazanlarini. Ustum basim yemek oluyor dokuluyor kirleniyor... terden tisortum sapsari oluyor agzimin icine terler giriyor. Bunlari gectim insanlar yoruyor dedikodu çok donuyor calistigim sirkette millet birbirinin acigini kusur ariyor. Verdikleri asgari ucret ssk yemek baska bisey yok. Anca haftasonlari otobusler calismadigindan sanayi içine minibusle ford transitle eve gidip geliyorsun. Ev ortami desen sorunlu maddi sikintilar var, sosyal hayat desen yok. Gelecek hayaller desen yok ugrasmaktan biktim yorgun argin geliyorum tv karsisinda dinlenip salonda koltukta uyuyakaliyorum. Saat 4 gibi isim bitiyor oyle işte tek sukur ettigim karnim doyuyor, ev ortamindan uzaklasiyorum ve borclarimin asgarisini oduyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim