Şimdi Ara

Hazırkart Sadece Konuşma İçin Tarife ve paket önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırkart olarak kalacak. Gençtarife harici
    Uygun tarife ya da paket tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben bir kaç şey buldum ama, akıl akıldan üstündür hesabı, bazen forumda harika kombinasyonlar ve fırsatlar bilenler çıkıyor, yararlanmak istedim.

Dediğim gibi sadece konuşma! Bazen çok kısa, bazen çok uzun olabiliyor. Aylık 500 dakikayı geçmez.

• genç olmayan birisi için. Hat opsiyonlu bizbize tarifesine geçiriyorsun. Geçişten sonra 5 tl bakiyenden düşüyor. Ve her 20 tl yüklemede bir aylık her yöne 60 dakika hediye geliyor. Ardından ONAY yazıp 5010 a gönderiyorsun. 19 tl ye 250 dakika turkcell 250 dakika her yöne paketi alıyorsun. Yani 19 tl ye 1 aylık 310 dakika her yöne+250 dakika turkcell içi dakikan oluyor. Bunun 25 tl lik versiyonu da var. 350 dakika +350 dakika diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • Bende 2. hat olarak bir hazırkart alacağım yeni gelenlere 15 TL ye Yaz 400 paketi var heryöne 400dk + 500mb sanırım en uygunu öyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

Bende 2. hat olarak bir hazırkart alacağım yeni gelenlere 15 TL ye Yaz 400 paketi var heryöne 400dk + 500mb sanırım en uygunu öyle oluyor.

Evet. Bu ay bitiyor yalniz. Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea yada vodafone a tasi bence numarani en azindan 1000 dakika 1000 sms in olur,turkcell sadece 500 dakika yi 25 liraya veriyor mevcut abonesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Avea yada vodafone a tasi bence numarani en azindan 1000 dakika 1000 sms in olur,turkcell sadece 500 dakika yi 25 liraya veriyor mevcut abonesine.

15 lirayami veriyor bunlari vodafone?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19 tl dostum,zaten mantik olarak tl yukleme miktarlari belli oldugundan aveanin kini alsan bile avea da 15 tl yukleme yok hattinda mevcut bakiye varkende bazi paketleri aldirmayabiliyor,soyle ornek vereyim,gecen sene bahar kampanyasini kullandim avea da,5000 sms 500 dakika 15 liraydi,20 lira yukleyip 5 tl surekli artiyordu ama o liralarla bana paketi aldirmiyordu avea,hani senin icin ilerde sikinti olmasin diye soyledim yanlis anlama,bence 1000 dakika olani al kalan 1 tl ile de arayanibil uyeligi yaparsin bakiyeni tam kullanmis olursun.

• Sohbet200 yaz 2222 yolla. 10tl 200dk

• Her yöne

• Aylık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.