Şimdi Ara

Hazırlığı atlamanın bünyeye verdiği etki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw hep diyordum hazırlık boş şey okunmaz diye vs. Ayrıca seçtiğim bölümün hazırlığı da kıbrısta olunca atlamak zorunlu oldu benim için ama hani hocam, tamam 1.dönem İngilizceden muaf da olduk hoş güzel vs. Ama gram çalışasım gelmiyor ya. Yarın fiz 2. Vize var düzgün çalışamıyorum bile. Yks döneminde günde 5 saat çalışan adamdım şimdi max 2 saat kitap açabiliyorum onu da sadece sınav haftaları. Yks beni nedense yormuş mental olarak kitap ders yüzü göresim yok. Elektrik Elektroniğe hep hevesim oldu çok iyi diyorum ama itüde 1. Sınıf dersleri full havuz gram eğlencesi de yok yani. abi hazırlık okdr önemliymiş ki. C1 İngilizceniz varsa bile bakın ben yaptım bu hatayı mümkünse hazırlığı atlamak gibi bir hata yapmayın. Abi hazırlık kadar iyi bir şey yok arkadaşım hazırlıkta her gün eğlence cart curt (lütfen hazırlığı zor olan üniler alınmasın bilkent,taü örnektir) ben burada matematik103 ve kimya101in ucunu iyice kaçırıyorum diye delirme safhasına geldim. Ulan bir okulda neden sınavlar arası 1 bilemedin 2 hafta olur ki? Her hafta sınav var la deliricem vallaha kafam almıyor. Yahu öyle bir çökmüş hissediyorum ki bu yks beni yormuş harbiden. Notları açasım çalışasım gelmiyor dikkat desen artık 0 aniden kopuyor derse de odaklanamıyorum. En iyisi aileme şimdiden hazırlık okumama rağmen okulun 4 değil 5 senede biteceğini haberdar etmek. Size de böyle oluyor mu? Sanki yaz çok hızlı bitti, yeterli dinlenemedim, hemen hızlı tempoya sürüklendim gibi hissetmek falan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hazırlık okumak tamamen boş iş. yeterli ingilizcem olsa asla okumazdım. neyse ki kurtuldum.

• Hazırlık okusan da bir şey değişmeyecekti hocam aksine iyi ingilizcen varsa 1 yılın gereksiz harcanacaktı+ devamsızlık sorunu olduğu için hep gelmen gerekecekti.

Ben okudum hazırlık ama şu an dediğin mental yorgunluğu yine yaşıyorum, biraz bölümün kendisiyle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 15 Aralık 2023; 7:34:16 >
  • C1 gibi bir İngilizce seviyesindeki adam hazırlıkta sıkılır durur diye düşünüyorum. İngilizce "biliyorsan" atla...
    Hazırlıktaki boş zamanı iyi değerlendirirsen bir katkısı olabilir o da çok kolay gözükmüyor. Bir yönde kendini geliştirmek, topluluk işleri vb. ileride fayda sağlar, hazırlık bunlar için güzel zaman, o doğru.

Ben hazırlığı atladığıma memnunum. 1 sene, 1 senedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık nedir 1 sene heba oluyor şu yks bitsin de yazın 3 ayda ingilizce a2den b2ye geçmeye çalışcam atlarım

• 3 ayda a2’den b2’ye mi geçeceksin 

• Senin seviye nereden nereye geldi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • santa loves kids kullanıcısına yanıt

1 senede b1 başlarından c1 başlarına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.