tek yapmam gereken İngilizce çalışmak ve sosyalleşmek. vicdan azabı çekmeden oyun oynayıp dizi falan izleyebilmek o kadar güzel bir şeymiş ki, yks'den sonra acayip iyi geldi. bunu okuyan ve üniye yeni geçecek olanlar varsa bence ingilizceniz süper değilse kesinlikle hazırlık okuyun. hayatımda kafamın en rahat olduğu seneyi yaşıyorum resmen. |
Hazırlığı seviyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çoğu üniversitede ingilizce eğitimi dümenden sen iyi ünide okuyosun yoksa gereksiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim bölümde biri vardı, Ankarada hazırlık okudum diyordu. Hangi üniversite olduğunu sormadım ama söylemediğine göre Atılım, Başkent ve Çankaya üçlüsünden birinde okumuştur. Herifin İngilizce bildiğin kocaman bir SIFIR
Başka biri daha var, o da İÜ İşletme Fakültesinde okuyor. Hazırlıkta 2. senesi. Hazırlığı İÜC Avcılar kampüsünde görüyor. İddiasına göre İÜC hazırlığı, C1 seviyesine getiriyormuş. İÜC hazırlığı okumuş birkaç kişi tanıyorum. İngilizceleri bu arkadaşın bahsettiği gibi C1 değildi. Hatta A2 bile denebilir.
Dün de YTÜ İngilizce İktisat bölümünden birkaç kişiyle tanıştım. Hazırlık okumalarına rağmen dersleri anlamadıklarını söylüyorlar. Ki işin ilginç yanı yabancı uyruklular da hocaların dersi basit bir İngilizce ile anlatmasından, hatta bazen Türkçe anlatmasından dem vuruyor. İşin daha ilginci de ben o bahsettikleri İngilizce derslere girip dinlemiştim. Hocalar gayet anlaşılır bir şekilde ders anlatıyor. Anlaşılmayan yerleri Türkçe anlatıyorlar. B1 seviyesindeki biri çok rahat anlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 22 Ocak 2025; 16:25:35 >
-
1 sene geç maaş alacan
Valla çoğu tanıdığım hazırlıkta yurtta 7/24 lol oynuyor.
Harbiden ing çalışacaksan iyi, yoksa bilemiyorum.
o sïrada cmp den ytü ye giden hazirlikci agalar 💀💀💀
hazırlık bomboş bi yıl. boşuna geç mezuniyet
-
erken mezun olup ne yapacaksin kral
para kazan, para ye. daha iyi
-
hazırlık ne, yeniyor mu?
-
problem tanidiklarinda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X