Arkadaşlar yeni topladığım sisteme daha önce kullandığım power color 5830 psc + model ekran kartımı taktım yanlız pc ilk açılışta görüntü geliyor ez bios hatası veriyor ve kapanıyor. bazende sistem normal açılıyor ama pcyi resetlediğimde görüntü gelmiyor illa sistemi komple kapamam gücü kesmem gerekiyor. ekran kartındamı sorun yoksa bios ayarlarındamı sorun var anlıyamadım. zira işlemcide gpu desteği var çakışma yapıyor olabilirmi? bir çözümü varmı yardımlarınızı bekliyorum. sistem aşağıdaki gibidir ;
Ekran kartı bozulmaya yüz tutunca böyle şeyler yapmaya başlıyor. Başka bir bilgisayarda deneyin aynı sorunu verirse kart bozuluyor demektir.
başka makinada sorunsuz çalışıyor. deneme yaptım. sorun reset atınca onboarda geçmesi. biostan o/b u kapamama rağmen sorun devam ediyor. first boot graphichs seçeneğinde pci ı seçtim gene aynı. mesela şuan sorunlu ekran kartını kullanıyorum tek sorun reset attıgımda açılmaması. normal kapatıp açtıgımda sorun yok
arkadaşlar onboard ethernet kartını kapatınca sorun çözüldü bilginiz olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme