Şimdi Ara

Hd 7770 vga ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el çok temiz bir plazma buldum 50 tlye aldım 18.5 inç. Yeni bir sistem toplayıp alıcam 2 güne ama Hd 7770 i vga plazmaya bağlayabilir miyim onu merak ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum usta.

• 50 tl'ye plazma?
  • kesinlikle üstelik çok temiz
  • vga bağlayamazsın diye biliyorum hdmı girişi falan olması gerekir yanıltmıyım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

vga bağlayamazsın diye biliyorum hdmı girişi falan olması gerekir yanıltmıyım ama

Kartın dvi çıkışı var . Plazmanın ise sadece vga çıkışı ? bağlanmıyor mu acaba bilen üstadlar cevaplasa çok iyi olur .
  • bağlarsın benim bildiğim hd7770 in kutu içeriklerinde kesin vardır bi dönüştürücü dvı dan vga şeklinde bu şekilde o plazmaya bağlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia67k

bağlarsın benim bildiğim hd7770 in kutu içeriklerinde kesin vardır bi dönüştürücü dvı dan vga şeklinde bu şekilde o plazmaya bağlarsın

güzel görüntü verir mi peki acaba ?

Edit: Kutu içeriğine baktım. Dvi-Vga dönüştürücü adaptör veriyor. Yardımlarınız için teşekkürler konu kilit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkCack

quote:

Orijinalden alıntı: mafia67k

bağlarsın benim bildiğim hd7770 in kutu içeriklerinde kesin vardır bi dönüştürücü dvı dan vga şeklinde bu şekilde o plazmaya bağlarsın

güzel görüntü verir mi peki acaba ?

Edit: Kutu içeriğine baktım. Dvi-Vga dönüştürücü adaptör veriyor. Yardımlarınız için teşekkürler konu kilit.

verir verir hiçbir sıkıntı yaşamazsın ki plazmaların görüntü aktarım hızı yüksektir,iyi kalitede kullanırsın

• Amacım iyi kalitede kullanmak olduğu kadar uzun süre kullanmak. Malumunuz oyun oynarken çözünürlük azaldı mı fps artıyor. plazmam 1366x768 çözünürlükte. Bu bana hayli hayli yetiyor . Bu kart bana 5-6 yıl kendini kullandırtırsa.Tadından yenmez vallahi Artık oyunları min. ayarlarda açmaya başladım mı bırakırım bu kartı benim kart anlayışım böyle kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.