2. el çok temiz bir plazma buldum 50 tlye aldım 18.5 inç. Yeni bir sistem toplayıp alıcam 2 güne ama Hd 7770 i vga plazmaya bağlayabilir miyim onu merak ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum usta.
50 tl'ye plazma?
kesinlikle üstelik çok temiz
vga bağlayamazsın diye biliyorum hdmı girişi falan olması gerekir yanıltmıyım ama
quote:
Orijinalden alıntı: Micro 1618
vga bağlayamazsın diye biliyorum hdmı girişi falan olması gerekir yanıltmıyım ama
Kartın dvi çıkışı var . Plazmanın ise sadece vga çıkışı ? bağlanmıyor mu acaba bilen üstadlar cevaplasa çok iyi olur .
bağlarsın benim bildiğim hd7770 in kutu içeriklerinde kesin vardır bi dönüştürücü dvı dan vga şeklinde bu şekilde o plazmaya bağlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: mafia67k
bağlarsın benim bildiğim hd7770 in kutu içeriklerinde kesin vardır bi dönüştürücü dvı dan vga şeklinde bu şekilde o plazmaya bağlarsın
güzel görüntü verir mi peki acaba ?
Edit: Kutu içeriğine baktım. Dvi-Vga dönüştürücü adaptör veriyor. Yardımlarınız için teşekkürler konu kilit.
quote:
Orijinalden alıntı: DarkCack
quote:
Orijinalden alıntı: mafia67k
güzel görüntü verir mi peki acaba ?
Edit: Kutu içeriğine baktım. Dvi-Vga dönüştürücü adaptör veriyor. Yardımlarınız için teşekkürler konu kilit.
verir verir hiçbir sıkıntı yaşamazsın ki plazmaların görüntü aktarım hızı yüksektir,iyi kalitede kullanırsın
Amacım iyi kalitede kullanmak olduğu kadar uzun süre kullanmak. Malumunuz oyun oynarken çözünürlük azaldı mı fps artıyor. plazmam 1366x768 çözünürlükte. Bu bana hayli hayli yetiyor . Bu kart bana 5-6 yıl kendini kullandırtırsa.Tadından yenmez vallahi Artık oyunları min. ayarlarda açmaya başladım mı bırakırım bu kartı benim kart anlayışım böyle kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme