Şimdi Ara

HD 7850 +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• PCS, fiyat farkı çok az.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7850twnfrzr-2gdoc-hd7850-twin-frozr-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59820
    bende bunu beğendim.ama 2sinin arasında pcs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 15 Şubat 2013; 19:12:36 >
  • Sapphire olan fabrika çıkışlı olarak geliyor bu bir avantajdır tabii ki ama powercolorun soğutması daha iyi olduğundan sapphire nin çıkabileceği hızların daha üstüne çıkabilir. O.c yapabilirsen (yapacaksan) powercolor yoksa sapphire al
  • Ya bu 7850 lerde bi marka önermek zor çünkü çoğunda bi hta çıkıyor eğer şanslıysan tabii ne güzel. İlla bunlardan birini alıcaksan daha performans vereni PCS+ ama ne hikmetse oyunlarda SAPPHIRE FPS de daha önde götürmüş işi ama SAPPHIRE alırkende şansın olmalı benim bu forumda çok tanıdıgım kişi aldı birinde mükemmel çıkıyo kart birinde ekran 30DK içinde kapanıyo fanı kırılmış vs.
  • Genel olarak oyunlarda SAPPHIRe önde mi fps olarak ? ben oyunlardaki performansına bakarım ve soğutmasına önemli olanda bu zaten kararsız kaldım soğutma iyi olursa ömrüde uzun olur... performansda ???
  • PCS+ Nokta Net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

PCS+ Nokta Net

Benimde gönlüm POWERCOLORdan yana :) almadan önce emin olmak için soruyorumm yanlış yapmıyalım..
  • genel olarak powercolor kullananlar çok memnun
  • GTX 660 ti

http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/asus/gf-gtx660-ti-directcu-ii-oc-2gb-192bit-ddr5-pci-e-gtx660-ti-dc2o-2gd5-p110616595/

Hız aşırtma yapacaksanız ekran kartı yazılımsal voltaj arttırmayı destekliyorsa satın alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 15 Şubat 2013; 19:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Eğer bütçen müsaitse bu kartı öneririm.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax7870-2gbd5-2dhppv2-hd7870-pcs+-ez-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=64370

O kadar bütçe yok abi öğrenciyiz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Brn_Kvn25

Sapphire olan fabrika çıkışlı olarak geliyor bu bir avantajdır tabii ki ama powercolorun soğutması daha iyi olduğundan sapphire nin çıkabileceği hızların daha üstüne çıkabilir. O.c yapabilirsen (yapacaksan) powercolor yoksa sapphire al

Tam tersine sapphire in soğutması daha iyi ancak ram frekansında pcs daha yüksek hızları gördüğüde bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Sapphire olan fabrika çıkışlı olarak geliyor bu bir avantajdır tabii ki ama powercolorun soğutması daha iyi olduğundan sapphire nin çıkabileceği hızların daha üstüne çıkabilir. O.c yapabilirsen (yapacaksan) powercolor yoksa sapphire al

Tam tersine sapphire in soğutması daha iyi ancak ram frekansında pcs daha yüksek hızları gördüğüde bir gerçek

Ustam hangisini alayim sizce (:
  • quote:

quote:

size katılmıyorum hocam sapphire bence daha kötü (soğutması) ve daha kalitesiz

• quote:

Orijinalden alıntı: 0xsijen

quote:

quote:

Ustam hangisini alayim sizce (:

Hocam bende az önce gezerken gördüm msi twinfrozr iii hd 7850 ler arasında asustan da iyidir

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r7850twnfrzr-2gdoc-hd7850-twin-frozr-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59820

Fiyatı 408 tl pwercolor un kiyle aynı

• PCS+ tek fanlı olmasına rağmen aynı soğutma başarımını gösteriyor, ve tek fan daha sessiz çalışması anlamına geliyor.
    Kartın üzerinde özel bir voltaj kontrolcüsü mevcut ve bu sayede daha yüksek voltaj verilebiliyor. Ram ve çekirdek frekansı daha yüksek hızlara çıkabiliyor.
    Malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum, boyutlarıda daha küçük, fazla yer kaplamıyor. Her açıdan pcs+ daha avantajlı bir seçim olacaktır.
  • quote:

Fiyatı 408 tl pwercolor un kiyle aynı

Stokta olmaması dışında daha iyi
  • quote:

quote:

quote:

size katılmıyorum hocam sapphire bence daha kötü (soğutması) ve daha kalitesiz

pcs nin daha iyi soğuttuğunu idda eden arkadaşlarım için

sapphire
     HD 7850  +

powercolor(Olaera nick li arkadaşın pcs değerleridir)
     HD 7850  +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 15 Şubat 2013; 21:17:51 >

• Kafam çok karıştı diyebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.