Toplayacagim yeni sistemim için PowerColor HD2900XT aldım ancak gelen kart bana kullanılmış gibi geldi. Monitor çıkışlarına fişler defalarca takılıp çıkartılmış gibi üzerinde çizikler var. Bu çizikler her yeni kartta varmıdır, kartlar test edildiği sırada mı oluştu acaba... Ayrıca kartın arkasında kalan siyah parçanın vidalarında sanki tornavida izleri var. Paket içeriğinde hiç oyun çıkmadı gerçi üzerinde herhangi bi oyundan da bahsedilmiyor. Sadece The Black Box diye içinde product key bulunan bir döküman çıktı ancak bunuda kapatan koruyucu bant açılmış. Bu durumlar normal midir? Yoksa kartı değiştireceğim. PSU henüz gelmediği için sistemi toplayamadım ve kartın çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmania
Toplayacagim yeni sistemim için PowerColor HD2900XT aldım ancak gelen kart bana kullanılmış gibi geldi. Monitor çıkışlarına fişler defalarca takılıp çıkartılmış gibi üzerinde çizikler var. Bu çizikler her yeni kartta varmıdır, kartlar test edildiği sırada mı oluştu acaba... Ayrıca kartın arkasında kalan siyah parçanın vidalarında sanki tornavida izleri var. Paket içeriğinde hiç oyun çıkmadı gerçi üzerinde herhangi bi oyundan da bahsedilmiyor. Sadece The Black Box diye içinde product key bulunan bir döküman çıktı ancak bunuda kapatan koruyucu bant açılmış. Bu durumlar normal midir? Yoksa kartı değiştireceğim. PSU henüz gelmediği için sistemi toplayamadım ve kartın çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum.
Black Box açıksa kart kesinlikle daha önce açılmıştır.. Zaten black box in içindeki şifre yeni half-life oyununu indirmek için gerekliydi..
Gigatek' ten bana gelen kartın da kutusu açılmıştı. Test etmek için çıkarıp çalıştırıyorlar.
Teşekkürler @Soultrap
Yarın ilk işim kartı geri götürüp yenisini istemek olucak. Peki DVI çıkışlarındaki çizikler normalmidir?
arkadaşım ben bir bilgisayar firmasındayım.kartlar test amaçlı teknik bölüme verilirler.öyle bir şey olmuş olabilir.Eğer kutu içeriği filan eksikse kartı geri götür.bire bir değişim yapmaları lazım.
Valla bende dün gigatekten 1BG powercolor 2900XT sipariş ettim güneş beye özellikle tembihledim kesinlikle daha önce degişim olmus bir ürün göndermeyin die..Siz merak etmeyin dedi yarın kargoya verilmeden önce tekrar arayıp tembih edicegim..BEnimdew en uyuz oldugum seydir bu bi parcaya 800 ytl ver sonra kullanılmıs veya kullanıolmasa bile açılmıs olsun..Bu kadar para veriyosam ilk kez ben açmalıyım onu..BEnce aldıgın yerle konus sende..
Dün yeni kart geldi ve değiştirdim. Yeni gelen paketin dışındaki naylon ambalaj bile açılmamıştı. Sistemimi buradaki bir bilgisayarcı arkadaşımın aracılığıyla aldım ve bana gelen açılmış ürün onların temin ettiği yerden o şekilde gelmiş. Siz de aldığınız ürünlere dikkat edin.
DVI çıkış üzerindeki çizikler önemli değil tahminimce zira o çıkışları test ediyorlar üretim sırasında. Fakat kartın kendi üzerindeki çıkış yani pci-ex slota giren çıkışların çiziksiz olması gerekir diye düşünüyorum. Tabii sizin durumunuz epeyce farklı, blackbox paketi açıksa kesin kullanılmıştır, iade edin tabii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme