Şimdi Ara

Hdcp destekli Dvi-d çıkışlı monitörde ps3 oynamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bendehttp://www.bimeks.com.tr/urun/118210/hp-s2231a-21-5-wide-lcd-wr739aa-.aspx bu monitörden var Hdcp destekli Dvi-d çıkışı olduğu yazıyor acaba ben bu monitörde ps3 oynamak için hangi kablodan almalıyım araştırdım fakat tam net bir sonuç bulamadım görüntünün iyi olmasını istiyorum önerebileceğiniz bir ürün var mı acaba ?

• HDMI to DVI alabilirsiniz hocam.

Yani bu.

• diğer konularda baktığımda adaptor tarzı baya pahalı cihazlarda vardı ondan kararsız kaldım yani bana kablo yeterli mi direk önerebileceğiniz ürün var mı kullananlara soruyorum iyi bir görüntü için hangi marka almalıyım altın kaplama vs. bunlara biraz değinirseniz.
  • Tabiki altın uçlular daha iyi olacaktır,çok pahalı kablo almanıza da gerek yok açıkçası orta karar çok dandik olmayan bir kablo size ömür boyu yetecektir.Sadece kablo yeterli fakat ses için ayrı bir şey yapmanız lazımdı şu an bilemiyorum ne yapıldığını fakat forumdaki bazı arkadaşlar bunun hakkında size bilgi verebilir.
  • Tamam teşekkürler ses için ayrı bir şey daha mı gerekiyor
  • Evet ses için bir şeyler yapılıyor ama ben bilmiyorum :)
  • youtube da ses olayi ile ilgi video bulabilirsin nasil sorunun cözuldugune dair !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zahmetli işmiş valla :D
  • Görüntüyü hdmi to dvi adaptörlerle veya kabloyla çözebilirsin.Ses içinde kutunun içinden çıkan sarı kırmızı beyaz uçlu kablonun bir ucunu ps3'e takıyoruz diğer tarafındaki kırmızı ve beyaz kabloyu ise aşağıda linkini verdiğim rca to 3.5mm dişi kabloya bağlıyorsun iki tarafıda dişi olacak şekilde.Tek taraflı yeşil tarafa ses sisteminden gelen 3.5mm lik jackı takıyorsun daha sonra ps3ten audio settingsten scartı seçiyorsun işlem tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sallatoko

Tamam teşekkürler ses için ayrı bir şey daha mı gerekiyor

hocam ses icin bu ceviriciden alicaksinhttp://urun.gittigidiyor.com/3-5MM-JACK-2-RCA-AUDIO-SES-CEVIRICI-ADAPTORU_W0QQidZZ25161954

sonra ps3u dvi kablo ile baglayip kutudan cikan rca kablomu neydi 3renk olan kabloyu ps3 e baglicaksin ucunuda bu aparata baglayip hoparlor baglantisini yapicaksin ses ayarlarindan cikisi rca seciceksin boylece ses hoparlorden goruntu monitorunden gelicek anlatmasi uzun ama uygulamasi bir o kadar kolay 2dkni almaz ben sahsen boyle kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

Görüntüyü hdmi to dvi adaptörlerle veya kabloyla çözebilirsin.Ses içinde kutunun içinden çıkan sarı kırmızı beyaz uçlu kablonun bir ucunu ps3'e takıyoruz diğer tarafındaki kırmızı ve beyaz kabloyu ise aşağıda linkini verdiğim rca to 3.5mm dişi kabloya bağlıyorsun iki tarafıda dişi olacak şekilde.Tek taraflı yeşil tarafa ses sisteminden gelen 3.5mm lik jackı takıyorsun daha sonra ps3ten audio settingsten scartı seçiyorsun işlem tamam.

evet ikiside disi olucak ben erkek olanin linkini atmisim bu kablo logitech hoparlorlerin icinden cikan kablo dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

Görüntüyü hdmi to dvi adaptörlerle veya kabloyla çözebilirsin.Ses içinde kutunun içinden çıkan sarı kırmızı beyaz uçlu kablonun bir ucunu ps3'e takıyoruz diğer tarafındaki kırmızı ve beyaz kabloyu ise aşağıda linkini verdiğim rca to 3.5mm dişi kabloya bağlıyorsun iki tarafıda dişi olacak şekilde.Tek taraflı yeşil tarafa ses sisteminden gelen 3.5mm lik jackı takıyorsun daha sonra ps3ten audio settingsten scartı seçiyorsun işlem tamam.

evet ikiside disi olucak ben erkek olanin linkini atmisim bu kablo logitech hoparlorlerin icinden cikan kablo dimi

evet x540'ın içinden çıkmıştı.İstanbulda bu tarz kabloları en kolay ve en ucuz yollu perpada bulursunuz haberiniz olsun.

• Tamamdır yarın bir bakayım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallatoko -- 19 Ağustos 2011; 0:33:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.