Bildirim
HDD cizirtisina çözüm!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Peki vidasız nasıl sabitleyebiliriz ? Bari bunuda söyle de öğrenelim... -
sünger ve benzeri yumuşak cisimlerle tabiki ama ne kadar sağlam olur. Sessizleştirmek için özel kitler mevcut tabikide ses okdar etkilemiyor doğrusu -
Şimdi kasa hep sabit duracaksa sorun olmazda eğer yerinden falan oynatıryorsan biraz sakat gibi... Ama bakalım bi deneyim çok fark ederse tehlikeyi göze alırız... -
HDD nin cızırtısını kesmeyi ben buldum vidasız nasıl sabitlleneceğinide siz bulun bu kadar hazırcı olmayın canım ..
-
bence bir hdd cızırdamaya başladıysa (orjinal dışı) ömrünün son demlerini yaşamaya başlamış demektir o yüzden hemen yedek almak en mantıklısı. -
yok abi seagete marka HDD ler çok sağlam ve performanslılar ama bu cızırtı onlarda hep var.. Sesin HDD ömrüyle alakası yok yani -
demiştim ya (orjinal dışı) ses geliyorsa diye anladım. seagate benim nuber one markamdır disk te -
arkadaşlar hdd yi kasanın tabanına koyun..altına anakart kutularından çıkan süngeri katlayarak koyun..üstündende koli bandıyla sabitleyin olsun bitsin.ne ses ne titreşim hiçbir şey kalmaz.. -
ahmet.sg sana katılıyorum.benim de işlemci fanım çok ses çıkarıyodu temiz olmasına rağmen.vidalarını gevşetince sorun çözüldü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X