Şimdi Ara

HDD cizirtisina çözüm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HDD nizden iğrenç cızzırtılar geliyorsa kasaya bağlantı vidalarını çıkarın. Bu akıllıca bir çözüm olmayıp biraz saçma gibi gözüksede çızırtıyı %50 oranında azaltıyor.HDD yi kızağa vidasıs sabitleyebilirseniz iyi bir çözüm bence.. deneyin görün

• Peki vidasız nasıl sabitleyebiliriz ? Bari bunuda söyle de öğrenelim...
  • sünger ve benzeri yumuşak cisimlerle tabiki ama ne kadar sağlam olur. Sessizleştirmek için özel kitler mevcut tabikide ses okdar etkilemiyor doğrusu
  • Şimdi kasa hep sabit duracaksa sorun olmazda eğer yerinden falan oynatıryorsan biraz sakat gibi... Ama bakalım bi deneyim çok fark ederse tehlikeyi göze alırız...
  • HDD nin cızırtısını kesmeyi ben buldum vidasız nasıl sabitlleneceğinide siz bulun bu kadar hazırcı olmayın canım..
  • bence bir hdd cızırdamaya başladıysa (orjinal dışı) ömrünün son demlerini yaşamaya başlamış demektir o yüzden hemen yedek almak en mantıklısı.
  • yok abi seagete marka HDD ler çok sağlam ve performanslılar ama bu cızırtı onlarda hep var.. Sesin HDD ömrüyle alakası yok yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demiştim ya (orjinal dışı) ses geliyorsa diye anladım. seagate benim nuber one markamdır disk te
  • arkadaşlar hdd yi kasanın tabanına koyun..altına anakart kutularından çıkan süngeri katlayarak koyun..üstündende koli bandıyla sabitleyin olsun bitsin.ne ses ne titreşim hiçbir şey kalmaz..
  • ahmet.sg sana katılıyorum.benim de işlemci fanım çok ses çıkarıyodu temiz olmasına rağmen.vidalarını gevşetince sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.