Şimdi Ara

HDD Dahili/Harici performans fark eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptobuma harddisk almak istiyorum, ya dahili alıp direk takıcam ya da harici alıp ihtiyacım olduğu zaman söküp kasasına takar harici olarak kullanırım. Ama performans olarak dahili daha iyi gibi bir izlenim var içimde (teknik bilgi içermez) eğer dahilinin performansı daha iyiyse direk dahili almak istiyorum lütfen performans yardımı) HDD Dahili/Harici performans fark eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBRevenge -- 21 Mayıs 2015; 19:21:10 >

• Dahili yada harici harddisklerin performansını o şekilde ölçemezsiniz tamamı ile alacağınız harddiskin cache bellek rpm veri transfer hızı okuma yazma hızı gibi kriterleri kontrol etmeniz gerekiyor harici harddisklerin içinde de sonuçta dahili bir harddisk var.
  • Dahili daha hızli okur çünkü SATA ile bağlayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 2side 2.5 ich, benim laptobumun kasasında şu anda hiç hdd yok. ya direk hdd alıp takıcam ya da harici alıp, kasasından çıkartıp laptoba takıcam. 1side 1tb ve aynı fiyat, diyorum ki eğer ikisininde hızları performansları aynıysa hariciyi alırım ki elimde harici case olmuş olsun ihtiyacm olursa takarm case e işimi hallederim dışarda. yok bu west blue daha iyiyse hiç case ye gerek yok sadece laptoba takarım olur biter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.