Şimdi Ara

HDD Dolu Ama Boş Gözüküyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
30.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki adet taşınabilir hddm dolu olmasına rağmen içleri boş gözüküyor.

ikisinide farklı bilgisayarlarda denedim olmadı ancak hd playerıma taktığımda klasörlerimi görebiliyorum

gizli klasör olayı değil onu biliyorum virüs programı ile tarattım bir kaç tane bulup sildi ama düzelmedi

bu konuda bana tavsiye edebilecek olan var mı acaba

• Merhaba,

Diskinizin sürücü harfini öğrenin,

Başlat - çalıştır kısmına cmd yazıp enter tuşuna basın.

gelen satıra diskinzin sürücü harfini yazıp iki nokta üstüste ekleyip enter yapın.

Örnek > F:

Alt satıra indikten sonra şu komutu yazıp enter yapın ve bitmesini bekleyin.

attrib -a -s -r -h /S /D
  • teşekkür ederim halettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan737 -- 5 Eylül 2011; 11:23:53 >
  • Önemli değil, geçmiş ola..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arescom

Merhaba,

gelen satıra diskinzin sürücü harfini yazıp iki nokta üstüste ekleyip enter yapın.

Örnek > F:

attrib -a -s -r -h /S /D

formatlıyordum neredeyse 440 gb lık bilgiyi.. son çare olarak bunu gördüm.. sağolasın :)
  • aynı sorunla karşılaşmama rağmen yukarıdaki çözümü denedim ama ben de işe yaramadı. n'olcak benim bu halim arkadaşlar?
  • bende de işe yaramadı :/
    $Recycle.bin dosyasıyla ilgili bi hata verdi CMD :/ onu silmeyi de başaramadım, 300GB dolu olan HDD bomboş. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolu olup Boş gözüken CD/DVD
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arescom

Merhaba,

Örnek > F:

attrib -a -s -r -h /S /D

bu yöntemle dosyalarım geri geldi beyler teşekkürler anlatımın için dostum
  • Kardeş buna benzer sorunları çözen bi koımut var..

Başlat - Çalıştır - Cmd yaz..

Siyah ekranda

Cd\ yaz entera bas.

Taşınabilşir Diskin yolu hangisiyse onu yaz mesela g: ya da h: olur büyük ihtimal.. g: ya da h: yazıp entera bas ona ulaş.

Daha sonra

attrib -r -a -s -h yaz enterla.. Biraz bekle.. Daha sonra taşınabilir içine bak..

Eğer bu olmadıysa ;

yine g: ya da h: kısmındayken

attrib -h -a -r -s /s /d *.* yaz enterla biraz bekle.. Daha sonra hdd içine bak dosyaların geri geldi mi bir bak..
  • dosyalarım geri geldi fakat buşekilde geri geldi
     HDD Dolu Ama Boş Gözüküyor?
  • hiç uğraşma linux işletim sistemin varsa gparted veya kde partition manager kullanarak içeriğini temizlersin ilk gün ki haline döner hdd :) teşekkürler
  • normalde üşenirim ama sırf teşekkür etmek için giriş yaptım eyvallah saolasın çok işime yaradı
  • arescom kullanıcısına yanıt
    sağolasın benimde çok işime yaradı
  • çok teşekkürler hocam aynı şekilde bende kurtardım beni büyük bir zahmetten kurtardın
    Hocam süpersin büyük bir iyiliğin dokundu kurtardım verileri sayende @arescom
  • Arkadaşlar ayni sorun bende de var 1tb ilk HDD harici disk i takiyorum PC de bazi filmlerin gözükmüyor.Fakat TV ve takinca hepsi gözüküyor ve sorunsuzca oynatiyor TV.Acaba sorun ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunuzun sorununun çözüldüğüne sevindim. Uzun zamandır iş yoğunluğundan siteye bakamamıştım. Herkese iyi günler dilerim.
  • kardeşim ASC 7 yükle diski analiz et de sonra klasör geliyo zaten ordan başka yere taşı yada kopyala sen bilirsin
  • arkadaşlar beniki de 1tb hdd bilgisayarda sorunsuz çalışıyor fakat tvye taktığımda içi boş görünüyor flash bellek taktığımda öyle değilsorunsuz çalışıyor
    arescom
    verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim aynı hardisk problemini senin verdigin bilgiler sayesinde çözdüm tekrardan çok teşekkür ederim. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.