Şimdi Ara

hdd duruyor çalışmıyor yalvarırım girin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 29 ekimde sistem topladım herşey gayet güzeldi ama son 1 haftadır hdd çalışırken bir anda donuyor veya duruyor hdd led yanmıyor sistem kitleniyor (özellikle oyunlarda )ne yapacağımı bilemiyorum bazen çizik sesi duyuyorum . bazen 5-6 saatte bir oluyor bazende 10 dakikadar bir,, power düğmesinden kapatmak mecburiyetinde kalıyorum pcye zarar verecek diye korkuyorum
    isterseniz sistemimin özelliklerini yazayım

işlemci amd fx8320
    anakart ASUS M5A97
    kasa GIGABYTE SUMO Y 700W MIDT ATX SİYAH KASA
    ekran kartı ASUS HD7950
    ram 8GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    hdd SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

windows 7 64 bit servis pack 1

arkadaşlar pcden hiç anlamam sizin yardımlarınızla pcyi topladım vatanda montaj konusunda kötü olduğunu söylediğiniz için evde ben toplarım dedim ısrar etmelerine rağmen ben toplarım dedim eve getirdim ana parçaları taktıktan sonra yeni nesil kablolar felan çok karışık o yüzden tekrar vatana götürdük orada kabloları taktırdık kontrol etti hayırlı olsun dediler eyvallah dedik ardından son 1 haftadır hafif hafif çizik sesleri ,anıden durma sorunlarıyla karşılaşıyorum şimdi ne yapmalıyım sizlerden yardım bekliyorum neden hep böyle şeyler benim başıma gelir :( bu hafta 3 tane yazılı olduk 3ün dende 0 almışım 1 hafta içinde 2 kere 10 tl kaybettim,kulaklık aldım onun kablosu koptu hdd bozuluyor, ne oluyor yaa

not : arkadaşlar aileme ben bu pcyi zoru zoruna toplattırdım ve onlara garanti vermiştim övmüştüm şimdi söylersem onlara kızacaklar ve üzülecekler sizlerden yardım istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.