Arkadaşlar bende samsung sata-2 160 gb hdd vardı. Haftabaşı sorun çıkarttı. Önceki gün sağlam çalışan hdd bir anda bozulmuştu. Bilgisayarı aç dediğimde windows yükleniyor çubuğu gözüküyor ondan sonra ise hiçbişi olmuyodu. Windows açılmıyodu. Anakart hdd i görüyodu. Format atim dedim ama format atarkende "WİNDOWS ÖNCEKİ SÜRÜMLERİ ARIYOR" ekranında takılı kalıyordu. Garantiye götürdüm haftaya çıkacağını söylediler. Sizce bu problem ne olabilir. Garanti yenisiyle mi değişir yoksa tamir mi görür. (Bunların dışında bi de hdd deki bütün verileri kaybettim şu an Bütün mp3leri resimleri ödevlerimi :( )
sorunun hddden olduğuna eminmiydin peki başka problem olma ihtimalide var bence!
quote:
Orjinalden alıntı: xpress
sorunun hddden olduğuna eminmiydin peki başka problem olma ihtimalide var bence!
Peki ne olabilirdiki? Ekrana görüntü geliyordu hdd ram sorunsuz çalışıyordu. Hatta emin olmak için seagate in sea tools adında hdd hata teşhis cd si vardı. Onu takıp test ettim c ve d olmak üzere iki partitionda da fiziksel hata dedi.
dediğinin hemen hemen aynısı banada olmustu harddisktendi sorun.büyük ihtimal harddisktendir.büyük ihtimal 0ıyla değiştirirler