Şimdi Ara

HDD Hakkın Rahmetine Kavuştu Sanırım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

80 GB Samsung Pata Hard Disc'im var.. Dün tam anlamıyla bir temizlik yapmak istedim. Partition Magic 8.05 ile hard disci tekrar böldüm vs. fakat bir aşamayı atlamışım dosya sistemi (NFTS, FAT32) tanımlamasını yapmayı unutmuşum.. ve şimdi discte hiç birşey yok ve ne sistem kurabiliyorum ne de partition programlarıyla açabiliyorum. açsamda işlem yaptırmıyor.. ne yapmalıyım? disci çöpe mi atayım

• samsung a ait bir program var adı samsung hutil. bu programı diskete yükleyip o disketle boot ediyosun ve low-level format atıyosun. 3 sene once bende aynı problemle karsılastım bununla hallettim. daha basit bir yolu var mı bilemiyorum. daha ayrıntılı bilgi istersen diğer arkadasların yanıtlarını bekleyebilirsin. ama programların dilinden anlarım diyorsan ve programı kullanabileceksen link aşagıda:

http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/utilities/Support_HUTIL.html

hutil kesinlikle sana yardımcı olacaktır. yanlız işlem(low level format) oldukça uzun sürüyor.

• işe yaradımı ?
    düzeltebildinmi?

quote:

Orjinalden alıntı: LeGeNDTüRK

Arkadaşlar merhaba..

80 GB Samsung Pata Hard Disc'im var.. Dün tam anlamıyla bir temizlik yapmak istedim. Partition Magic 8.05 ile hard disci tekrar böldüm vs. fakat bir aşamayı atlamışım dosya sistemi (NFTS, FAT32) tanımlamasını yapmayı unutmuşum.. ve şimdi discte hiç birşey yok ve ne sistem kurabiliyorum ne de partition programlarıyla açabiliyorum. açsamda işlem yaptırmıyor.. ne yapmalıyım? disci çöpe mi atayım
  • Allah Rahmet eylesin o zaman ne diyelim
    şaka bir yana arkadaşın anlattığı şekilde düzelecekmi merak ediyorum
    başımıza böyle birşey gelirse şayet en azından ne yapabileceğimizi öğrenelim
  • Partition Magic kullanmanızı kesinlikle tavsie etmem,abuk subuk maceralarım oldu, denemediyseniz Acronis veya Paragon ile deneyin.
  • arkadaşlar şehir dışındaydım... daha yeni geldim memlekete :) hemen deneyip size bilgi vereceğim çok teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aozer0085

samsung a ait bir program var adı samsung hutil. bu programı diskete yükleyip o disketle boot ediyosun ve low-level format atıyosun. 3 sene once bende aynı problemle karsılastım bununla hallettim. daha basit bir yolu var mı bilemiyorum. daha ayrıntılı bilgi istersen diğer arkadasların yanıtlarını bekleyebilirsin. ama programların dilinden anlarım diyorsan ve programı kullanabileceksen link aşagıda:

hutil kesinlikle sana yardımcı olacaktır. yanlız işlem(low level format) oldukça uzun sürüyor.

Zamanında hutil benim hdd'yi de kurtarmıştı.

Samsung dışında başka hdd'ler ile çalışmaması beni hep üzmüştür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

quote:

samsung a ait bir program var adı samsung hutil. bu programı diskete yükleyip o disketle boot ediyosun ve low-level format atıyosun. 3 sene once bende aynı problemle karsılastım bununla hallettim. daha basit bir yolu var mı bilemiyorum. daha ayrıntılı bilgi istersen diğer arkadasların yanıtlarını bekleyebilirsin. ama programların dilinden anlarım diyorsan ve programı kullanabileceksen link aşagıda:

Cihan abim de onu kullaniyor.Bu arada sorununa deneyip çözüm bulabildin mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

quote:

Cihan abim de onu kullaniyor.Bu arada sorununa deneyip çözüm bulabildin mi?

Benim samsungda bir türlü gideremediğim manyetik bad sektorler vardı.
    hutil ile bir low-level format sonrası düzelmişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.