Şimdi Ara

hdd ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim hdd im çok ısınıyo bazen de tam tersi oluyo bu ısınma nedeniylede kilitlenmeler meydana geliyo hdd markamı pek bilmiyorum ama everest ve diğer programlarda WDC WD800BB-55JKA0 olarak gözüküyo bu hdd de sorun nedeniyle bir çok kez format yedi hdd sistem de bölünme çokluğu desem değil çünkü 4 bölüm var ama boyutları büyük onun la bi ilgisi varsa düzeltebilirim.ısınma sorunada fan la çözüyim diyorum ama oda pek yardımcı olmuyomuş
    yardımlarınızı bekliyorum.

• Western Digital markası.

Kasa içi havalandırma nasıl bilmiyorum ama hava akımı sağlanmıyorsa ısınma sorunu olabilir. Ayrıca ekran kartından da kaynaklanabilir. Bunu şöyle açıklayayım kendi sistemindeki ekran kartı ısıyı kasa içerisine veriyor. Yani kartın DVI çıkışlarına yakın kısmından hava alıp sabit disk kısmına veriyor. Eğer oradan sıcak havayı uzaklaştırmazsam sabit diskim 45 derecede çalışıyor. Ama ekran kartından çıkan sıcak havayı uzaklaştırdığımda sıcaklık 33 derece civarlarında kalıyor. Belki böyle bir sorun olabilir...
  • benim ekran kartım ısınma yapmıyo merak etmeyin soğuk bi şekilde kasanında yan kapağı açık ve hava alıyo ama nedense bazen ısınıp kilitlenmeler yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.