Şimdi Ara

Hdd kartmı arızalı yoksa başka bir durum mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Seagate 1 Tb taşınabilir disk vardı fakat 2 gündür uğraşıyorum bir türlü içine giremiyorum yani bilgisayar görüyor fakat içine giremiyorum kartın arızalanıp arızalnmadığını nasıl anlarım hdd nin kartı birebir ebayda falan bulunuyor ama kartta sorun yoksa boşuna almış olurum bunu anlamanın yolu nedir acaba.
    Seagate
    ST31000528AS
    Frimware CC37

• giremiyorum derken? ss atar mısın kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR1M4Y

giremiyorum derken? ss atar mısın kardeşim?

Yani bilgisayarımda F sürücüsü olarak gözüküyor fakat sadece sürücü olarak altındaki doluluk oranını gösteren var gelmiyor üzerine gelip aç dediğimde yada çift tıklayınca dosyalara kalsörlere kısaca hiç bir içeriğine erişemiyorum.
    active boot disk ile scan yapmaya çalıştım sanırım bad sektör çıkıyor sonuna kadar beklemedim. Aynı diski bulursam birşey yapabilirmiyim.

• Kart arizasi olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir vermesi açısından birkaç resim daha atıyorum belki çözümü vardır.

Yereldisk H olan diğerleri gibi doluluk barı gözükmüyor

• camalan C kullanıcısına yanıt
    Smart hatasi vermis bios da tarama yaptiginiz programda da sector okunamiyor demis bad sector olma ihtimali yuksek.

• Harddiskin gitmiş biçimlendirme yapmayı dene eger hata verirse çökmüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hdd arizali smart hatasi veriyor iade edin veya varsa garantiye yollayin ayrica tavsiyem hicbir zaman seagate hdd almayin benim dilim cok yandi sizinde tekrar tekrar yanmasin wd caviar blue serisine gectim gercekten cok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 15 Mart 2015; 0:21:56 >
  • teşekkürler windows yükleyerek kurtarmayıda denedim diski sil dedim silinemedi uyarısında bulundu ondan format atamadım peki aynı harddiskten bulsam kurtarılabilirmi dersiniz herşeyi geçtim içinde çocuklarımın bebekliğinden buzamana kadar olan resimleri ve videoları var bir kısmını sağdan soldan bulurumda hepsini bulamam.
    dahada seagate almam zaten herkes bu dertten muzdarip olmuş gördüğüm kadarı ile.
    iade ve garanti gibi bir durum yok malesef kaç sene olduğunuda hatırlamıyorumz aten en az 4 yılı devirmiştir belkide daha fazla.
  • camalan C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin adiniza uzuldum keske yedekli tutsaydiniz fotograflari baska bir diskte. Veri kurtarma yazilimlari ile bir deneyin ayni sizin durumunuzdaki bir tanidigimin verilerinin bir kismini bu sekilde kurtarabilmistim. Olmuyor deyip vazgecmeyin 24 saat surmustu benim yaptigim islem. Bad sectorun oldugu kisimdaki verileri unutun ancak saglam bolumlerdeki veriler belki bir ihtimal kurtarilabilir.

• Pes etmedim niyetimde yok gibi hala araştırıyorum olmadı teknoloji bu ilerde belki bir çare bulunur :) veririm çocuklara diski hayatınızın bir bölümü burda derim çaresini bulunanan kadar saklayın :)
    hayal etmek bedava en azından ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.