Şimdi Ara

HDD mi bozuldu yoksa ? Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahsi bilgisayarımı aldığım günden beri bu saçma hatayı alıyorum.Hemen hemen bütün oyunlarda karşıma çıkıyor.Mesela Dead İsland oynarken birden oyun donuyor , FPS farketmez bilgisayarım zorlanmıyor sistemim yetiyor ama birden donuyor ve ama masaüstüne dönebiliyorum.Nedenini bilmiyorum ısınma da olmuyor acil yardmlarınızı bekliyorum Ekran kartı ile olacağını sanmıyorum belki diğer parçaların driverleri çakışma yapıyordur ?

Sistem özelliklerim

İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz
    Ram : 8 GB
    Ekran Kartı : Amd Radeon HD 8470 series 2GB
    Windows 8.1

LÜTFEN ACİL YARDIM

• Merhaba

Sistem ısınmıyor demişsiniz diğer oyunlardada bu tür benzer donuyormu ? Ben daha önce Dead Islands oynamadım ama büyük ihtimal oyunda optimizasyon sorunu var Sistem gereksinimleriniz yeterli. Ve optimizasyon sorunlarına karşı yapabileciğiniz pek birşey yok maalesef oyunun yeni sürümü (Güncellemesi) varsa indirin ama pek bişey değişmeyecektir.Başka bir oyun deneme imkanınız varsa mutlaka deneyin sorunun nerede oldugu kolayca anlaşılır.

HDD den çok şüpheleniyorsanızhttp://www.hdtune.com/index.html buradan HD tune PRO indirin teste başlayın.

Edit :Oyun anında sistem ısılarınıda görsem çok iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 3 Ocak 2014; 11:09:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Power.

Merhaba

Sistem ısınmıyor demişsiniz diğer oyunlardada bu tür benzer donuyormu ? Ben daha önce Dead Islands oynamadım ama büyük ihtimal oyunda optimizasyon sorunu var Sistem gereksinimleriniz yeterli. Ve optimizasyon sorunlarına karşı yapabileciğiniz pek birşey yok maalesef oyunun yeni sürümü (Güncellemesi) varsa indirin ama pek bişey değişmeyecektir.Başka bir oyun deneme imkanınız varsa mutlaka deneyin sorunun nerede oldugu kolayca anlaşılır.

HDD den çok şüpheleniyorsanızhttp://www.hdtune.com/index.html buradan HD tune PRO indirin teste başlayın.

Yazdım zaten orada , hemen hemen bütün oyunlarda oluyor.Bilgisayara geçince ısı değerlerini yolların.Dead island e özel değil yani neredeyse bütün oyunlarda oluyor.100 fps bulan oyunlarda bile oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Levi Heichou

quote:

Orijinalden alıntı: .Power.

Merhaba

Yazdım zaten orada , hemen hemen bütün oyunlarda oluyor.Bilgisayara geçince ısı değerlerini yolların.Dead island e özel değil yani neredeyse bütün oyunlarda oluyor.100 fps bulan oyunlarda bile oluyor.

sıcaklıkları kesin atın ama hdd de olabilir derseniz hdtune ile health kısmının ve error scan yapın (quick değil) resmini atın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.