Bildirim
HDD sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sata olabılır hardııskı cıkar baska bır pcde dene bence.. -
Hdd bios'ta gözüküyormu?Gözükmüyorsa bu problem oluşabilir ancak diğer türlü sorun olmaması lazım. -
bu duruma gelmeden önce ne oldu ?
yani hiçbir laptop işletim sistemi olmadan olmaz.
sıfırdan toplayacak halinşiz yok ya ? yeni toplayıpta bu sorunla karşılaşasınız. -
Evet nasıl oldugu ile ilgili bilgi vereyim,
Windows calısması yavasladı,pencere acma vb islemlerde 2 dakika bekliyordum.Bunun dısında Windows un bootu baya uzun bir surede acılıyordu tahminen 5 dakika boyunca bekliyordum.Sonrasında format attım pc ye.Toshiba laptopumum recovery cdsi ile tekrar kurmayı deneyince normalde en fazla 5 dakika surede biten kurulum islemi 2 saatte bitmedi ve kurulumun yarısında kaldı,sonrasında error mesajı aldım ve kapandı.Bu islemi 10 defa daha denedim fakat hic birinde olmadı.
Windows cd si ile kurmayı denedim bikac kere.Bu sefer de on islemleri yaptıktan sonra HDD yi goruyor,format atmayı deneyince ise herhangi bir disk depolama aygıtı bulunamadı diyor.
Bunlardan dolayı sorunun harddiskte oldugunu sanıyorum.
Ilginize tesekkur ederim. -
evet hdd nizde sorun olmalı sürekli okuma denenesi nedeniyle işlemler çok yavaşlıyor olmalı.
yeni bir 2.5 disk alıp deneyin.
başka bir arıza ise yeni diski bir 2.5 usb kutu alıp harici disk olarak değerlendirisiniz. -
Sorun HDD'denmis evet.Yeni bir tane aldım halloldu.Tesekkurler arkadaslar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X