Şimdi Ara

HDD sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows kurulumunda bilgisayarınızda herhangi bir depolama aygıtı bulunamıyor gibi bir ileti alınınca sorunun nedeni sadece harddiskten midir?Yoksa baska donanımsal bir sorun da olabilir mi?

Dizustu bilgisayarımda boyle bir sorun yasıyorum,

Tesekkur ederim.

• sata olabılır hardııskı cıkar baska bır pcde dene bence..
  • Hdd bios'ta gözüküyormu?Gözükmüyorsa bu problem oluşabilir ancak diğer türlü sorun olmaması lazım.
  • bu duruma gelmeden önce ne oldu ?
    yani hiçbir laptop işletim sistemi olmadan olmaz.
    sıfırdan toplayacak halinşiz yok ya ? yeni toplayıpta bu sorunla karşılaşasınız.
  • Evet nasıl oldugu ile ilgili bilgi vereyim,

Windows calısması yavasladı,pencere acma vb islemlerde 2 dakika bekliyordum.Bunun dısında Windows un bootu baya uzun bir surede acılıyordu tahminen 5 dakika boyunca bekliyordum.Sonrasında format attım pc ye.Toshiba laptopumum recovery cdsi ile tekrar kurmayı deneyince normalde en fazla 5 dakika surede biten kurulum islemi 2 saatte bitmedi ve kurulumun yarısında kaldı,sonrasında error mesajı aldım ve kapandı.Bu islemi 10 defa daha denedim fakat hic birinde olmadı.

Windows cd si ile kurmayı denedim bikac kere.Bu sefer de on islemleri yaptıktan sonra HDD yi goruyor,format atmayı deneyince ise herhangi bir disk depolama aygıtı bulunamadı diyor.

Bunlardan dolayı sorunun harddiskte oldugunu sanıyorum.

Ilginize tesekkur ederim.
  • evet hdd nizde sorun olmalı sürekli okuma denenesi nedeniyle işlemler çok yavaşlıyor olmalı.
    yeni bir 2.5 disk alıp deneyin.

başka bir arıza ise yeni diski bir 2.5 usb kutu alıp harici disk olarak değerlendirisiniz.
  • Sorun HDD'denmis evet.Yeni bir tane aldım halloldu.Tesekkurler arkadaslar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.