Şimdi Ara

HDD Sorunu(Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HDD bilgisayar tarafından görünmüyor. Garanti dolduğundan kapağını açtım, çalıştırınca videodaki gibi tepki veriyor. Sorun tam olarak nedir ve tamiri mümkün müdür?
    Video

• Harddisk üst kapağı mı söktün? Sağlamsa bile artık geri dönüşü yok. Hdd tamiri yok, sadece özel durumlarda veri kurtarma için uğraşılır o işlemde sıfır disk parasından pahalı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam diske veya kafaya temas etmedim, dikkatli bir şekilde sadece sorunu anlamak için açtım. Açmadan önce bilgisayar tarafından görünmüyordu zaten PCB'den olabilir diye düşündüm oksitleri temizledim yine çalışmadı yani başka seçenek kalmadığı için mecbur açmak zorunda kaldım. Düzeltilebilir mi merak ettim ama sanırım hiç umut yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayK0-92 -- 10 Mayıs 2020; 11:39:2 >
  • Yapılan hata şurada... diskin yüzeyi o kadar hassastır ki içine toz zerresi bile girse sıkıntıdır. bu yüzden dolayı diskin kapağı açıldığı anda biter.sadece yedekleme yapan firmalar tarafından tozsuz özel ortamlarda bu kapak açılır veri kurtarılır disk çöpe gider.
    diskiniz sektörler arasında kaybolmuş sadece kartta degil diskin tamamında sıkıntı var. yenilemek en mantıklısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hardisk sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.