Şimdi Ara

hdmi çıkışlı receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bölüme konu üstüne konu açıyorum kusura bakmayın. yeni aldığım full hd lcd de kanal seyretmek daha nasip olmadı. atlanta dream box hd baktım ama fiyatlar 400-500 civarında. ayrıca yasal olmayan yollardan yıllık ücret ile server gibi işler var.
    hd uydu alıcısı almayacağım onun yerine lcd de görüntüyü güzel gösteren başka da özelliği olmasına gerek duymadığım hdmi çıkışlı yada bak bu ürün scart çıkışlı ama hdmi çıkışlıdan daha iyi gösterir dediğiniz kayır özelliği, otomatik kapanma açılma vs. özelliği olsun yada olmasın önemli değil birinci ve tek öncelik görüntüyü güzel versin 200 tl civarlarında bir uydu alıcısı. bundan önce 2 konu açtım sağolsunlar bilgilerini paylaşan 2-3 arkadaş oldu. bu sefer öyle olmasın şu arkadaşa yardım edelim diyen olsun

• HD yayın izlemeyeceksen Hdmi çıkış bi işine yaramaz yanı istedigin özellikler güzel şeyler ama gelecegin teknolojisi (Türkiye için) , Genel olarak Günümüzün teknolojisi olan DVB-S2 yayınlari alabilen uydu cihaz alman senın yararina olucaktir.
    abartmiyorum sen dvb-s yayınlari izledikce ve biraz arastirdikca dvb-s2'yi izlemek isteyeceksin sonra bu yayınlari alan uydu arayışına giricen. boşuna 2 masraf yapmak yerine şimdiden HD yayınlari S2'leri alabilen bi uydu alman faydana olur diye düşünüyorum. tabii son karar senın iyi düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 2 Aralık 2010; 21:04:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

HD yayın izlemeyeceksen Hdmi çıkış bi işine yaramaz yanı istedigin özellikler güzel şeyler ama gelecegin teknolojisi (Türkiye için) , Genel olarak Günümüzün teknolojisi olan DVB-S2 yayınlari alabilen uydu cihaz alman senın yararina olucaktir.
    abartmiyorum sen dvb-s yayınlari izledikce ve biraz arastirdikca dvb-s2'yi izlemek isteyeceksin sonra bu yayınlari alan uydu arayışına giricen. boşuna 2 masraf yapmak yerine şimdiden HD yayınlari S2'leri alabilen bi uydu alman faydana olur diye düşünüyorum. tabii son karar senın iyi düşün.

haklısın ancak parasal nedenler işte:(

• gecehorozu;Herkez kullandığı cihaz üzerinden yorum yapar,Ben yıllardır neta serisini kullanıyorum tavsiye ederim.Bunun yanısıra goldmaster serileride fena değil Botech de idare eder ama görüntü olayı bambaşka birşey bize parlak gelen görüntüyü sen mat olarak varsayarsın yada bizim dikkate almadığımız bazı kanallardaki piksellenme olayı seni rahatsız eder.Ben bana önerilen cihazları mağazalarda deneyerek gözlem yaptım ve sonuçlar beni pek tatmin etmedi.Yani bu iş tavsiye ile olmuyor birebir gözlemle doğru tercihi yapıyorsun.

İllaki tavsiye istiyorsan sana neta nın troya II CI modelini öneririm.Fiyatı 165 civarı bir şey ve HD değil,netanın sitesinden ürün özelliklerini inceleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.