Şimdi Ara

Hedefim ayda 3 kilo en az yardim eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boyum 1.65 civarı olcturmedim uzun zamandır max 1.70 ama . Kilom yaklaşık 95 genelde 92 93 dolanıyor ama 95 diyelim biz bende artık vereyim su kiloları dedim en az 6 aylık bir program düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ? (Yaşım 17 Yılsonunda 18)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diyetisyene git o sana diyet programı hazırlar.Bodye git fitnessa yazıl.6 ayda en az 20 kg verirsin galiba
  • 3.5-4 ayda 20 kilo verirsin.

• Spora yazil kesinlikle . Diyet yaparak kendine iskence etme. Sadece hamur isi ve tadlilardan uzak dur. Sekeri azalt birde duzenli spor yaparsan kalici kilo vermis olursun .

Kendim 1 beden inceldim bu sekilde 4 ayda. 88 den 75 oldum. Gerci su siralar ramazan dolayisiyla spor yapamiyorum ama kiloda almiyorum.

• yoğun tempoda çalış, uyku düzenini boz, az yemek ye bir ayda fit olursun

• Bayrama kadar çalışıyorum ışte sonra bir ay kalıyor tatilden fitness yazılsam ya da body 1 ay sonra okullar açılacak okul vakti gece gitsem 6 ay böyle bir.program uygulasam yanında tatlı ekmek hamur işi azaltıp sulu yemek ve düzenli süt içsem nasıl olur acaba , yalnız su.body fitness a beni desteklicek biri ile gitmem lazım cunku kaytarmamam lazim

• Ffitness Bbodyy Hhikayee Yyuruyuss Yyapp Yyoksaa Kkass Aağırlığınn Oolurr GgeneE kKILOLUU Oolursunn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Ffitness Bbodyy Hhikayee Yyuruyuss Yyapp Yyoksaa Kkass Aağırlığınn Oolurr GgeneE kKILOLUU Oolursunn

Ne alaka vurcam agzina bitane simdi ,keske kas agirligi olarak alsa da yaglari yaksa bizim amacimiz yag olarak kilo vermek yag kilosuyla kas kilosu ayni sey degildir

• la teneke adam vucudunun hafiflemesını ıstıyor ıse yuruyus yapraak yağ yakmalı yoksa body ıle kasların çıkıyor yağ kasa dönusuyo o tartıya ne kadar bakarsan bak kılolu gözukuyon. body fıtnes hikaye en ıyısı yuzme zayıflamak ıstıyorsa. boks salonna bı çocuk yazılmıstı 8. sınıfa gıyormus çocuk 1.80 boy bıde bı karın kası var fıtnes hocasında o kadar yoktur.
  • quote:

Ffitness Bbodyy Hhikayee Yyuruyuss Yyapp Yyoksaa Kkass Aağırlığınn Oolurr GgeneE kKILOLUU Oolursunn

Her gun ağzına 50 kürek vursam kilo verir miyim?

Kilo vermiş tecrübeli insanlar konuya bekleniyor

• 1 ayda 91.5 kilodan 87.5 kiloya düştüm. Yaptıklarım şunlar;

* Genelde düşük tempoda (gezinti yürüyüşü) akşam saat 7'den sonra 30-45 dk. yürüyüş.

* Sabah : 3 domates, bim'den aldığım tam yağlı yazsa da yarım yağlı olan dikdörtgen kutulu beyaz peynirin 1 kalıbının 3te 1'i, tatlandırıcı ile tatlandırdığım 1 kupa çay, çeyrek kepek ekmek, "yarım çay bardağı süt ve 2 yumurta" ile yapılmış çok az yağlı sahanda yumurta (2 günde bir yedim yumurtayı)

* Öğlen ve Akşam aynı : 5 yemek kaşığı yoğurtun içine; bolca salatalık, bir miktar tuz, haşlanmış bolca semiz otu, 3 kaşık haşlanmış boncuk makarnayı koyup yarım çay bardağı su ile karıştırdım. Biraz pul biber ile tatlandırıp öğlen ve akşam 1 büyük bardak coca cola zero ile yedim.

Şeker hastası olduğum için 3 ana 3 ara öğün yiyorum.

Ana öğünlerim yukardakiler.

Ara öğünlerimde genelde 1 büyük ayran ile 1 ekşi elma ya da armut yerim.

Yemek saatlerim :

Sabah : 9:00 kahvaltı 2 saat sonra ara öğün.

Öğlen : 13:30 ya da 14:00 öğlen yemeği 2 saat sonra ara öğün

Akşam : 18:30 ya da 18:45 akşam yemeği 2 saat sonra bir küçük meyve.

** Akşam yemeğinden sonra açlıktan gebersen de, yemek olarak hiçbirşey yeme kardeş. Geçiştirmeye bak. Bu epey fark ettirecektir.

** Şeker hastası olduğum için insülin kullanıyorum. Ve kanımdaki insülin direncinden dolayı zor kilo veriyorum. Sağlıklı bir insan yukarıdaki menü ile çok daha fazla kilo verebilir.

• quote:

la teneke adam vucudunun hafiflemesını ıstıyor ıse yuruyus yapraak yağ yakmalı yoksa body ıle kasların çıkıyor yağ kasa dönusuyo o tartıya ne kadar bakarsan bak kılolu gözukuyon. body fıtnes hikaye en ıyısı yuzme zayıflamak ıstıyorsa. boks salonna bı çocuk yazılmıstı 8. sınıfa gıyormus çocuk 1.80 boy bıde bı karın kası var fıtnes hocasında o kadar yoktur.

Dostum bana mi ogretcen 7-8 ayda 30 kilo verdim hayatim duzeldi sen ne diyon kilo vermek isteyenlere onerim kardio +diyet protein agirlikli

• Boyumuz aynı sayılır, haziran 8den beri diyet yapıyorum 1,5 ay felan oldu 96dan 78e indim hedef 70 sana tavsiyem herşeyden çok az ye ve ara öğünlerde muz ye çok tok tutuyor ayrıca durumun varsa body'e git orada sadece bisiklet çalış günde 1,5 saat bisiklet çalışman yeterli olur
  • 1.Gorevin bodye yazil (hem kilo vermek icin kardio yapicaksin hem sarkmalari onlemek , gogusunu toparlamak icin bol tekrarli gogus hareketleri yap zaten spor hocan soyler.)2. Gorevin
    Diyet yapma! Duzenli beslen,diyet gecici duzenli beslenmek kalicidir. Klasik olucak ama ; hamur isi , un,seker,tuz,yagli,kizartma,doner.hamburger,makarna.. Kola Vs vs bunlardan uzak dur. Zaten gerisi zamanla gelicekir. Lokmalari en az 16 defa cigne, yesil cay ic Tamamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Boyumuz aynı sayılır, haziran 8den beri diyet yapıyorum 1,5 ay felan oldu 96dan 78e indim hedef 70 sana tavsiyem herşeyden çok az ye ve ara öğünlerde muz ye çok tok tutuyor ayrıca durumun varsa body'e git orada sadece bisiklet çalış günde 1,5 saat bisiklet çalışman yeterli olur

Anladım usta sen baya hızlı vermişin yaw

• quote:

la teneke adam vucudunun hafiflemesını ıstıyor ıse yuruyus yapraak yağ yakmalı yoksa body ıle kasların çıkıyor yağ kasa dönusuyo o tartıya ne kadar bakarsan bak kılolu gözukuyon. body fıtnes hikaye en ıyısı yuzme zayıflamak ıstıyorsa. boks salonna bı çocuk yazılmıstı 8. sınıfa gıyormus çocuk 1.80 boy bıde bı karın kası var fıtnes hocasında o kadar yoktur.

Yil oldu 2012 hala yag kasa donusuyor diyenler var. BI BITMEDINIZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.