Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Generaloberst11 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.961
Cevap
135
Favori
226.868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupon kullanarak da kampanyadan yararlanablirsiniz. Ben de alırken 500TL kupon kullanmıştım ve ek ödeme aldım.

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Bu durumda kabul etmeyip. Bize gönderilen telefonu da hic kutusundan cıkarmayıp sonucu bekleyip. İadeye gönderiyoruz ve sipariş iptal oluyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB üzerinden 5. kez bu kampanyadan faydalanarak 12(64gb) göndererek 13(128gb) aldım.

Fakat 12'ye 16.180 teklif vermişlerdi, 15000 teklif olarak güncellediler onayladım bende.

Sadece arka kameranın çerçevesinde hafif soyulmalar vardı sanırım ondan kestiler diye düşünüyorum.

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 14 Mayıs 2024; 16:32:15 >

• crespo61 kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar Ek ödeme devam ediyormu acaba bende 11 128,GB var değişim yaptıracağım 14 ile

• Hocam modeline göre değişiyor bakmanız lazım sayfada görünüyor zaten ek ödeme olup olmadığı.
    13 icin su an 4000 TL olarak devam ediyor ama 14’ü bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar halihazırsa kozmetik olarak sorunsuz ve problemsiz çalışan yaklaşık 3,5 yıllık iPhone 11 64 Gb cihazıma (Batarya sağlığı % 76) Hepsiburada.com 12.525 TL + 3.000 TL ek ödeme ön teklifi verdi. Araştırdım ancak bazı sorulara net yanıt bulamadım. Telefonumu Nakit seçeneğini seçerek devam edip sipariş verdiğimde yeni telefonum gelip aktarma işleminden sonra eski cihazı formatlayarak gönderme şansımız oluyor mu? Yada süreç nasıl işliyor? Diğer konu bu ek ödeme sanrım 14 gün içerisinde telefonu satın aldığımız kredi kartına yatıyor. Doğru mudur ?

• Benim ek ödeme hepsipay'e bakiye olarak yansıdı. Ben kendim karta gönder diyerek kredi kartına yatırdım parayı.

• Trendyol ya da Amazon değişim kampanyasından faydalanan oldu mu? Telefona daha yüksek teklif yapıyorlar.

• Hepsiburada telefon takas kampanyasında anlaşmalı firma anladığım kadarı ile sürekli beklenenden düşük teklifler veriyor. Ek ödeme ile beraber toplam tutarı cazip bulan müşteri sipariş veriyor. Sonra gönderdiği eski telefonuna revize teklif verilerek açık sebebi detaylıca yazılmadan, fotoğraf vs olmadan rakam düşük veriliyor. Müşteri parasını ödemiş, hesabını yapmış. Teklifi reddetse ek ödemeden olacak. Ürünün nasıl geri geleceği belirsiz. Kırık gelirse ve mesela kargoda kırılmıştır derlerse yandı. Teklifi kabul ettiğinde de zararda olacak. Çok güzel sistem!

Bu arada, kızıp sarı sitede ilanlara baktım.Maşallah iPhone se 2 64gb 5500-15000 arası değişiyor.Hepsi süper temiz(!) sorunsuz değişensiz."Alana şimdiden hayırlı olsun"lu. Adamın arka kapakta fason marka ismi yazıyor, değişen yokmuş. Eli yüzü düzgün, mantıklı ve düzgün cümle kurup net fotoğrafla ilan koyan iki elin parmaklarını geçmez.

• Bugün HB yi aradım. Müşteri hizmetleri iphone 11 için ek ödeme 6000TL'ye kadar dedi. Net bir ücret söyleyemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 18 Haziran 2024; 21:56:53 >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    hangi cihaz aldın hocam:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

15 pro max almıştım. Hediye olarak almıştım. Taksit imkanı hala varken değerlendireyim demiştim. İyi de etmişim. Taksitler devam ediyor.

• Eskiyi yenile ile sipariş oluşturdum, basit bir süreç zaten, daha önceden de yapmıştım. Detaylı da baktım yine.
    Bu aşamalarda da ss aldım.
    Eski cihaz 1000 üstü teklif de olunca rahatlamıştım. Kampanya ek ödemesi adına teyit için sordum müşteri temsilcisine. Onlar da, eskiyi yenileden faydalanmıyorsunuz dedi.
    E bilgilendirme sayfasında ne varsa yaptım. Sipariş altında süreç sayfası var. Ek ödeme hariç her şey yazıyor.
    Neyi eksik yaptım sorusuna cevap alamadım. Kayıt açtılar.

Atladığım bir şey mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkans. -- 21 Haziran 2024; 13:54:18 >

• serkans. S kullanıcısına yanıt

Hocam bende de aynı durum mevcut. Sipariş sayfasında ek ödeme gözüküyordu. Az önce tekrar baktım kampanya bitmiş mi diye ama hala devam ediyor.

Yeni cihazı aldım, eskiyi gönderdim ancak bana teklif edilen tutarda ek ödeme tutar kısmı yok. Şimdi kayıt açtırdım. Sizde nasıl ilerliyor süreç var mı bir gelişme?

• 15 pro max aldım. 14 plusa 35 ve 6 bin ek ödeme verdi. hepsijet evden alacak. Telefonu kırılmayacak şekilde kutuyla paket yapmak gerekli mi?

• zBrave kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü mü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt

Hepsiburada yeni telefonları korumasız olarak direkt kutuya atıp yolluyor.

Siz daha sağlam paketleyin derim.

Ben bir hepsijet çalışanı tanıdıkla konuştum geçen.

Telefonu direkt poşete atan kargo telefonu neden atmasın dedim.

Amazon gibi olamadılar dedim. 'Onların kargo paletle iner, onlar gibisi yok ki" dedi bana.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Çözüldü hocam ancak çok uğraştırdılar. Keşke hiç iletişime geçmeden ilerleseydi süreç. Parayı hepsiburada manuel olarak yatırdı. Ek ödemeyle birlikte alacağım kalmadı. Yine de memnunum sonuçtan :)

• zBrave kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kazasiz belasız almışsınız.

Daha önce bu kampanyadan yararlanmis mıydınız bu sene icinde, acaba ondan mı bekletiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 1 Temmuz 2024; 14:18:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Daha önce hiç yararlanmamıştım. Kupon da kullandım sorun olmadı.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.