Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alkan45 , alkan45 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.961
Cevap
135
Favori
226.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada 13 pro 128 gb telefonuma 28400+6000 ile 34800 verdi. Geçen haftalarda 38400 + 4000 TL = 42400 idi bu teklif. Arada 8000 TL kayıp var. Hepsiburada'da takas uygulaması mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 2 Temmuz 2024; 12:5:18 >
  • S24+ mor ve siyah renkleri hepsiburada da şu anda 39929 tl ye düşmüş, bir de 1000 tl indirim var. 38900 tl yi hepsipay limitiniz var ise 3 taksitle alabiliyorsunuz. 6000 tl takas desteği de devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 13 128 gb için 28.110 + 6000 tl takas teklifi var. Yani takas tutarı onaylanırsa 4819 tl fark ile 3 ay vade farksız alınmış olacak.

s24 plus'ın karşılığı 14 plus sanırım.

• Hepsiburada önceden telefonu satın alırdık, 1-2 gün sonra da mevcut cihazı gelip alırlardı, şimdi bırak-al uygulaması aynı anda. Bilgilerimizi kopyalama süreci vermemişler. O konuda nasıl aksiyon alabilirim? Eski sistem bana daha çok uyar.

• zBrave kullanıcısına yanıt

Benim halen devam ediyor süreç. Sayfada kocaman fatura kesim sonrası 14 gün demesi nedeniyle kayıt açmak istedim. Teslim tarihi sonrası 14 gün beklememiz lazım diyerek açmadılar. kendi beyanları ile yazdıkları örtüşmüyor. Sonrasında teslim tarihi sonrası 14 gün geçti, ödeme yok tabi. Kayıt açtık halen bekliyorum bakalım. Umarım ben de alabilirim. Heyetle uğraşmaktan bıktım.

• serkans. S kullanıcısına yanıt

Maalesef uğraştırıyorlar hocam ama sonunda bana ödemeler yapıldı. Umarım sizin sorununuzu da çözerler.

• Bende cihazı yurtiçi kargoya teslim ettim.Sisteme düşmedi. Karşı taraf kargoyu teslim almadı. Gönderen hepsiburada olduğu için Geri iadede olmadı. Kayıt açtırdım süreç devam ediyor yazıyor ama hala bir çözüm bulunmuş değil

• Arkadaşlar bu kampanyayı yeni öğrendim ve teklif de aldım. 2.5+6 k verdiler bence iyi fiyat. Kapıda değiş tokuş seçeneği de var, bence daha mantıklı olmuş. Ama anlamadığım bir nokta var bulamadım cevabını. Yeni telefonu indirimli olarak alıyoruz, gelip eski telefonu kontrol ediyorlar ve diyelim teklif miktarı 1+6 k yaptılar. bende vermek istemezsem yeni almış olduğum cihazı orda iade edebiliyor muyum?

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt

Eğer cihaza sim kart takmışsanız veya wifi ağına bağlanmışsanız iade almıyorlar. Diğer türlü paket açılmış bile olsa iade aldıklarını iletmişlerdi.

• mustaac M kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdim. Bakalım gelsin görelim ne olacağını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, bende eskiyi verip yeniyi alma kampanyasına iPhone 13 cihazımı vererek katılmak istiyorum ama kafama şu takıldı; benim cihaz yurtdışı pasaport kayıtlı, yazdıkları fiyat sadece Türkiye cihazları için mi? Bilen aydınlatırsa çok sevinirim

• figo881 F kullanıcısına yanıt

Sadece Türkiye cihazları için değil. Kayıt durumunu seçiyorsunuz. Ona göre bir fiyat çıkarıyorlar.

• asprin A kullanıcısına yanıt

Kayıt durumunu seçmek için bir yer yok ama sadece telefon marka,modeli sonrasında telefonun fonksiyonları çalışıyor mu diye 3 soru ve IMEI numarası soruluyor.

• figo881 F kullanıcısına yanıt

Marka-model-ürünün kayıt durumu sırasıyla yazıyor.

• asprin A kullanıcısına yanıt

Nakit seçeneği ile başlayınca çıkıyormuş evet doğru fakat ben öncesinde kapıda ödemeyi seçerek ilerlemiştim. Orda kayıt durumuyla ilgili bir madde bulunmuyor.

• Arkadaşlar telefonu verdim. Gelen çalışan konu hakkında sıfır bilgi ile geldi. Telefonun imei numarasını kontrol etti, bir tanede fotoğraf çekti başka hiçbir şey yapmadan telefonu aldı ve yeni cihazı bana verdi.

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt

Kapıda degisimde odeme nasil oluyor

• Ek ödeme yapmadım ben, ilk verilen değer üzerinden zaten eksik ödeme yapmıştım. Değiş tokuş yaptık hakikaten. Ama dediğim gibi gelen çalışan da bilmiyormuş telefon alacağını. İade alacam sanıyorum ben dedi. Hatta arayın sorun sıkıntı olmasın size dedim müdürünü falan aradı onlarda ilk kez duymuş bu sistemi.

• Alfredo kullanıcısına yanıt

ya yedeklicen.

3. parti uygulamalar var ama ben güvenmiyorum. onu kullanarak yedeği alıp tekrar hangi telefona istiyorsan kuracaksın ya da vazgeçip samsungshop gibi bir yerden alacaksın. 1 hafta süre verirler.

• Arkadaşlar bu değiş tokuş ile s23 alacağım bazı markalarda eski telefonun üstüne 3 bin 4 bin 6 bin gibi rakamlar veriyorlardı s23 için yok şuan daha önce hiç denk gelen oldu mu s23 için ekstra indirim

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.