hocam sitelere tek tek bakmanız lazım. vatan ve hepsiburadaya baktım kaldırılmış. sadece s24 için tkas desteği var. samsung shopta 5000 tl takas desteği var ama o da fiyatı şişiriyor. ordan bir dene istersen. s23 yerine s24 düşün bence. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (85. sayfa)
-
-
S24 exinos işlemci var o yüzden s23 istiyorum hem fiyatı da uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim de bu ara Honor 200 pro akılımı çeliyor. 4 bin tl destek var onda
HONOR 200 Pro 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili)app.hb.bizHonor 200 Pro Fiyatları & Honor 200 Pro Özellikleri - Hepsiburadahttps://www.hepsiburada.com/honor-200-pro-512-gb-12-gb-ram-honor-trkiye-garantili-p-HBCV00006M0QVH?ftid=jx5kdflv062h8i5p&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu da güzelmiş soğutması nasil acaba
-
30 gün için kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.
30 gün için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum.
Geçiş ve iptalde iade varmı?
Nakil neden yok?
-
arkadaşlar selam bi problem yaşıyorum. bende bi tane galaxy note10+ var ama bu samsungun tr ye getirip sattığı bi model değil. 5G li farklı model. imeisi kayıtlı ama pasaport kaydı değil normal düz kayıt. resmi satılan telefonlar gibi gözüküyor imei sorgulatınca. cihaz kodu da sm-n976n , TR de satılanlar 975n sanırım tam bilmiyorum. ben bu telefonu hepsibıradada kapında yenile ile değiştirmek istiyorum. en son imei giriyorum sonra hata veriyor, sorgulanan imei seçili telefon modeli ile uyuşmuyor diyor. ama halbuki aynı model. nasıl sorgulatıyolar neyine bakıyolar arka planda nasıl bi sistemleri var anlamış değilim. önceden mesela pasaport kayıtlı mı değil mi onu sorarlardı onu da kaldırmışlar. mh aradım talep oluşturdular incelenip dönüş yapılacakmış
-
Eskiyi kapıda yenilede güncel süreç nasıl işlemekte şu an.
Örnek diyelim teklif 30 bin verildi bu kapıda teslim edildikten sonra hemen onaylanıyor mu yoksa kapıda ücret vs değişiyor mu nasıl oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam o ön teklif oluyor. Eğer kurye gelip telefonu incelerse daha düşük teklife revize edebilir. Yok incelemezse veya inceleyip doğru bu fiyat eder derse ön teklfininiz kabul edilmiş oluyor.
-
Merhaba,
Hepsiburada, İphone 11 128gb telefonum için İphone 13 256gb takası karşılığında 13805+5000= 18805₺ teklif ediyor. Telefonumun sıfırı 24500₺ civarında.
Yakın zamanda bu yöntemle telefonunu yenilemiş arkadaşlara üç sorum olacak;
1) ödeme yönteminde hangisinden gitmek mantıklı, “eskiyi kapında yenile” mi yoksa “nakit” mi?
2) Hepsiburada hala easycep ile mi çalışıyor? 2 sene önce nakit seçeneği ile easycepten telefonumu yenilemiştim, temiz olduğu için yaklaşık tutardan kesinti olmamıştı. Hala aynı mı, yoksa kesinti oranı arttı mı?
3) easycep yerine önerebileceğiniz daha mantıklı alternatif var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 10 Eylül 2024; 18:38:43 >
Bu kapıya gelen kurye uzman anlayan birimi oluyor hocam neye göre inceliyor veya incelemiyor ki.
Birde sadece teli teslim etmek yeterli sanırım kutusu vs gerekli değil
-
Yok hocam bildiğin kurye. Benim telefonu incelemedi bile sadece imei kontrolü yaptı.
Sadece telefonu verdim ne kutu ne şarj aleti.
-
eski telefonu alıp o anda kurye yenisini mi veriyor?
14 pro verip 16 pro ya geçmek istiyorum fakat 16 pro ön siparişte yani bu durumda 20 eylülde kapında yazıyor ama şimdiden başvursam 20 eylül öncesi incelemeye gelip fotolayıp ok dedikten sonra 20 sinde yeni cihaz gelince aktarımını yapıp eskiyi iade mi ediyorum ?
süreç bu şekilde mi ? telefonsuz kalmak istemiyorum açıkcası
bide tabi ufak bi nazarlık var kasa da o yüzden fiyat düşüyor , kusur var diyorum yani , kusur yok desemde kontrol edilir sanırım , zaten sonrasında ek ödeme çıkıyor diyor dimi süreçte deneyim yaşayan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 13 Eylül 2024; 17:48:24 > -
Evet o anda teslim ediyor
şunu anlamıyorum kurye telefona zarar verse..vs . Sonrasında bize dönüş yaparlar mı acaba?
Hocam sizden telefon çıktıktan sonra sizi bağlayan bir durum yok. Nasıl olsun ki zaten telefon bir başkasında hersey olabilir. Artık kuryenin sorunu o telefon.
bu kupon şimdi çıkmıyor ama telefona verdiği fiyat daha iyi ne yapayım sizce kupon için beklenir mi ?
-
Media market yuzde 10 kupon diye ibare var
Iphone 16 satislarinda ayrintisini bilen varni
iPhone 16 pro almak için iPhone 13 256 cihazımı versem mi diye düşündüm, 27+5 bin teklif ediyor kapıda değiş tokuş için. 32 bin bence gayet iyi bir rakam.
piyasaya da hakim değilim, pil sağlığım %84, telefonu değişsem fena olmaz sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X