Şimdi Ara

Hepsiburada iade talebi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepsiburada üzerinden satıcı hepsiburada olan Plantronics BackBeat 105 ürünü aldım ürün de arızalandığı için servise gönderdim ve servis de tamir ve değişim yapamadığı için iade değişim kararı çıkardı bende hepsi burada üzerinden iade talebi oluşturdum ve 1 ay bekledim ve iade talebim iptal edildi müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise ürünü göndermediğim için iptal edildiğini öğrendim konu ile alakalı kayıt oluşturuldu ve fakat bir türlü derdimi anlatamadım servis formunda ise açıkça belirtiliyor.
    " Ürüne ücret iadesi veya değişim işlemlerini yapmadan önce
    www.cercev-e.com
    Cercev-e __________ Bir ArenaOpen Hizmetidir
    http://www.cercev-e.com
    sitemizden ürün bilgilerini kontrol ederek işlem yapınız.
    Arızalı ürün Arena Bilgisayar A.Ş. Teknik servisinde kalacak olup, Son kullanıcıya ürün değişim veya ücret iade
    işlemini yaptıktan sonra bu belgeyle birlikte iade faturanızı keserek servisimize ulaştırmanız gerekmektedir.
    Değişim/İade işlemlerinin uygulanması konusunda çıkabilecek ihtilaflarda ithalatçı firmanın onayına
    başvurulmalıdır."

Hepsi burada ile aramda geçen konuşmayı da aşağıya bırakıyorum nerede yanlış yaptığımı ben göremedim belki sizlerden biri görür diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnostique -- 20 Ocak 2020; 17:24:26 >

• firmanın verdiği iade formunu oluşturulan sürat kargo koduyla hb'ye gönderin. benzer bir durumu telefonda yaşamıştık. kvk'nın verdiği ürün iade formunu kargoyla gönderdik. iadesi bu şekilde yapılmıştı.

bir de formun yanında sipariş numarasını belirterek tüm olan biteni dilekçe formatında detaylı şekilde anlatır bir belge ekleyin. bunların durumu anlamaları ve çözmeleri epey zaman alıyor ama bu şekilde mecburen iade işlemini yapacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 22 Ocak 2020; 21:47:50 >
  • ha bir de hepsiburada.com'dan uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

firmanın verdiği iade formunu oluşturulan sürat kargo koduyla hb'ye gönderin. benzer bir durumu telefonda yaşamıştık. kvk'nın verdiği ürün iade formunu kargoyla gönderdik. iadesi bu şekilde yapılmıştı.

bir de formun yanında sipariş numarasını belirterek tüm olan biteni dilekçe formatında detaylı şekilde anlatır bir belge ekleyin. bunların durumu anlamaları ve çözmeleri epey zaman alıyor ama bu şekilde mecburen iade işlemini yapacaklardır.
    Hocam iade formunda kaşe mühür gibi birşey olsa öyle yaparım da internetten aldığımız bir çıktı seri numarası ile doğrulama yapılıyor saçma politikaları yüzünden satıcı hepsiburada bile olsa artık tercih edilmemeli yorumunuz için teşekkürler göndereyim bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.