Şimdi Ara

Hepsiburada Lokum Göndermiş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklasık 8 senedir hepsiburadadan alışveriş yaparım.
    Bilindigi uzere son zamanlarda oldukca sıkayet aldı,sıparıslerı yollama konusunda..
    Bende bu yuzden sıparımı ıptal etmıstım 1 ay kadar once.Acıkcası alısverıste yapmayı dusunmuyodum gelen sıkayetlerın cogunlugundan dolayı.

3 hafta kadar once telefon ettıler kusura bakmayın dıye ama olanlardan sonra ben yınede sogumustum.
    Bugun eve geldıgımde eve kucuk kutuda lokum yollamıslar sagolsunlar Lokumlarda oyle dandıkte degıl, gayet guzel.
    Nasıl kotu yaptıklarında soyluyosak,ıyı seylerdede soylemek gerek.Akıllıca bır davranıs acıkcası

Gonlumu aldılar... tesekkur ederım burdan kendılerıne

http://a1108.hizliresim.com/11/8/24/957.jpg

http://a1108.hizliresim.com/11/8/24/1012.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTERS -- 24 Ağustos 2011; 0:50:33 >

• Bi dahaki sipariste istemeye gelmesinler de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Bi dahaki sipariste istemeye gelmesinler de
    aynen banada gönderdiler bugün siparişimi iptal etmiştim 2 hafta önce aradılar falan aynen sonrada lokumla teşvikle :D susturuyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentol

aynen banada gönderdiler bugün siparişimi iptal etmiştim 2 hafta önce aradılar falan aynen sonrada lokumla teşvikle :D susturuyolar.

Alıntıları Göster
    Baksanıza lokum için özel kutu yapmışlar demekki çok kişiye yollanacak bu lokumlar az buz değil.
  • Ben sipariş iptal ettirmedim, bana göndermediler lan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Bi dahaki sipariste istemeye gelmesinler de

Akıllıca bir davranış tebrikler HB
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentol

Alıntıları Göster
    hepsi burada 2009'dan bu yana çöküşe geçti. müşterilerini çileden çıkarttı. artık güvenilir değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

hepsi burada 2009'dan bu yana çöküşe geçti. müşterilerini çileden çıkarttı. artık güvenilir değil

katılmıyorum güvenilirlik hususunu neye dayanaraktan soylüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ko031

quote:

Gec teslim edilen siparisler musteri hizmetlerinin yetersiz ilgisiz ve bilgisizligi. Gelen urunlerin eksik sorunlu veya acilmis olmasi gibi bir suru neden. Sicak firsatlara girermisiniz bilmiyorum ama hepsiburada ile ilgili konulara atilan mesajlarin yarisi bu sorunlarla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

quote:

quote:

Gec teslim edilen siparisler musteri hizmetlerinin yetersiz ilgisiz ve bilgisizligi. Gelen urunlerin eksik sorunlu veya acilmis olmasi gibi bir suru neden. Sicak firsatlara girermisiniz bilmiyorum ama hepsiburada ile ilgili konulara atilan mesajlarin yarisi bu sorunlarla ilgili.

Alıntıları Göster
    1 ay geciktirdiler. urun ucuz diye iptal de etmemeiştim. birkac gun once geldi lokum falan yk

• quote:

quote:

quote:

çeşitli sitelerden denk geldikçe bakıyorum fakat benimde yakınlarda aldıgım hp dv6 serisi bir pc de fabrikasyon hatası çıkmıştı ,yetkili servis oyle 30 iş günü uğraçtırmadan 5 dk da düzeltmişti.(hp servisinden kaynaklanan bir durum gerçi)
    şahsi görüşüm internetten veya hepsiburada.com gibi sitelerdeki artan pazar payı doğrultusunda ve gerçekten yıllardır varlığını devam ettiren bu şirketin diğer değişkenlerle beraber artan şikayetlerin de olması gayet doğal gibi geliyor.sonuçta müşteri sayısı ve ulaşılan kitler herzaman sabit kalmıyor.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ko031 -- 24 Ağustos 2011; 2:45:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

çeşitli sitelerden denk geldikçe bakıyorum fakat benimde yakınlarda aldıgım hp dv6 serisi bir pc de fabrikasyon hatası çıkmıştı ,yetkili servis oyle 30 iş günü uğraçtırmadan 5 dk da düzeltmişti.(hp servisinden kaynaklanan bir durum gerçi)
    şahsi görüşüm internetten veya hepsiburada.com gibi sitelerdeki artan pazar payı doğrultusunda ve gerçekten yıllardır varlığını devam ettiren bu şirketin diğer değişkenlerle beraber artan şikayetlerin de olması gayet doğal gibi geliyor.sonuçta müşteri sayısı ve ulaşılan kitler herzaman sabit kalmıyor.

edit:ekleme

Alıntıları Göster
    Hiç ürün iptal etmeyipte lokum gelen var mı? Ben hiç iptal etmedim çünkü.

Ayrıca bana gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickimi Düşürdüm -- 24 Ağustos 2011; 2:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickimi Düşürdüm

Ayrıca bana gelmedi.

Alıntıları Göster
    LOKUMDA GONDERSELER YINE ORDAN ALISVERIS YAPMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

LOKUMDA GONDERSELER YINE ORDAN ALISVERIS YAPMAM

Alıntıları Göster
    lokumları saydınız mı? eksik gelmesin...
  • quote:

Ayrıca bana gelmedi.

Adam 8 yıllık üye kim bilir ne kadar alışveriş yapmıştır... Yeni üyelere ve ilk siparişlerini yapanlara göndereceklerini sanmam...
    Bu arada banada lokum gelir diye sipariş verip iptal etmeye kalkmayın bakarsınız ertesi gün sipariş gelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 24 Ağustos 2011; 3:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Ayrıca bana gelmedi.

Adam 8 yıllık üye kim bilir ne kadar alışveriş yapmıştır... Yeni üyelere ve ilk siparişlerini yapanlara göndereceklerini sanmam...
    Bu arada banada lokum gelir diye sipariş verip iptal etmeye kalkmayın bakarsınız ertesi gün sipariş gelmiş :)

İlk siparişimi 2007 yılında vermişim. 4.5 yıl olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkasim

lokumları saydınız mı? eksik gelmesin...

Alıntıları Göster
    Geç gelmesi hariç hiç sıkıntı yok bana neden lokum yollamadılar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Geç gelmesi hariç hiç sıkıntı yok bana neden lokum yollamadılar ya

Alıntıları Göster
    bir kutu da bana gelmiş oldu kargo görevlisine şaşkın bakışlar eşliğinde.
    bir de özür mektubu eklenmiş yanına, daha once de 2 kez telefonla özür dilemişlerdi.
    bu ay bol bol özrüm oldu siparişlerim olamadı ama :/

henüz alışveriş yaptırmaya başlamasa da lokumlar, sinirimden smile adslde olan aboneliğimi taşıma kararımı şimdilik durdurdu. ama yeniden alışveriş mi henüz erken!

• quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

bir kutu da bana gelmiş oldu kargo görevlisine şaşkın bakışlar eşliğinde.
    bir de özür mektubu eklenmiş yanına, daha once de 2 kez telefonla özür dilemişlerdi.
    bu ay bol bol özrüm oldu siparişlerim olamadı ama :/

henüz alışveriş yaptırmaya başlamasa da lokumlar, sinirimden smile adslde olan aboneliğimi taşıma kararımı şimdilik durdurdu. ama yeniden alışveriş mi henüz erken!

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

Alıntıları Göster
    lokumlardan bana da geldı. ben ıkı tane alısverısı ıptal etmıstım. epey de özür telefonuda geldı. :))) orucu açsakta bır tadına baksak yaww

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.