Şimdi Ara

Hepsiburada & Samsung Telefon Değişim Programı (Sadece İstanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
8.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce hb den bana push gelmiş, standart eski telefonunu alalım yeni telefon verelim tarzı dır dedim ama bir bakayım dedim
    app store dan program indirtiyor, oradan sorular-cevaplar vs. standart işlemler soru-cevaplar sonunda note 10 isterim seçtiğimde 5500 note 10+ seçtiğimde iphone x im için 6000 TL fiyat verdi. hangi modeli istiyorsan ona göre değiştiriyor teklifini. iphone x için 6000 tl iyi ikinci elde iyi teklif. piyasada 5200-5500 arasına satılıyor elden.
    +500 TL hediye çeki ile galaxy buds hediyesi de varmış. he bir telefona 11bin tl verilir mi o tercih meselesi.

linki;
    www.hepsiburada.com
    Şimdi Telefonunu Yenileme Zamanı - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/staticpage/1114197723293275

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozzy69 -- 29 Ağustos 2019; 10:30:11 >

• iPhone X den Samsung'a geçilir mi bilemedim.. ama 11 bin çok para şuan. 6 bine sayıyolar 500 indirim desen 6500.. 11 bine daha çok var :D
  • İphone xs’e bu fiyatı verdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya yalnızca İstanbul içi teslimatlı siparişlerde geçerlidir.

Bu şekilde bir ibare var, ilk mesaja eklense iyi olur hocam.
  • o samsung yıl sonu bir kaç bin tl fiyatı düşmüş olur
  • Mysa kullanıcısına yanıt
    Ekledim şimdi
  • yalnizlik007 kullanıcısına yanıt
    8-9bin min düşer (note10+)
    ama iphone 11 çıktığında eldeki iphone larında piyasası düşer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bi ara böyle bi delilik yapayım dedim de media markette biraz kurcaladıktan sonra vazgeçtim, xr aldım. İphone X'den note 10'a değilde sadece iphone cihaza geçmeni öneririm :) Sonra alıp pişman olursan satarken bile bi dünya zarar edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 29 Ağustos 2019; 10:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Bende bi ara böyle bi delilik yapayım dedim de media markette biraz kurcaladıktan sonra vazgeçtim, xr aldım. İphone X'den note 10'a değilde sadece iphone cihaza geçmeni öneririm :) Sonra alıp pişman olursan satarken bile bi dünya zarar edersin.
    Bu iyiydi.
  • Pasaport kaydı olmayan telefonları kabul ediyorlar mı acaba? Bilgisi olan var mı?
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    arada imei kaydı yaptırdın mı diye soru var, kayıtsızı almıyorlardır da kaydedilmişi alıyor olabilirler
  • Ben de başlığı açıp bilgi vermeye gelmiştim ama hızlı davrananlar olmuş.

Eşimin telefonu için test yaptık, iphone 7 plus'a 4300 lira verdi. siparişi oluşturduk, ürünü getirip eskisini alacaklarmış. işlem tamamlanınca da bilgi veririm.
  • iphone 6s 128gb 5 yıllık telefonuma 3000 tl verdi. Yalnız 7 bin daha verip note 10 alamam 😄 ha bu arada bu telefona dışarıda değil 3000 tl, 2000 tl verseler direkt satarım :)

• S10 la N10 arasinda major farklar yok arasindaki fiyat farki astronomik.Cok anlamsiz bir fiyati var N10 un

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 32 ye 1668 verdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozzy69

arada imei kaydı yaptırdın mı diye soru var, kayıtsızı almıyorlardır da kaydedilmişi alıyor olabilirler
    hocam ben de bunu merak ediyorum.
    evde boş duran galaxy s5 tekefonuma 1000 tl saydı; ama imei kayıtlı değil sadece.

• sadece note 10 kötü olmuş s10e olsaydı direkt verecektim 2250 iphone 7 ye verdi:)
  • linkin en altında buds kulaklık hediyesi ve 500 TL hediye çeki de var diyor, şu buds yerine watch vereydiniz ya allahsızlar..
  • fan boy degilim ama 3 senedir 6s kullanıyorum maşallah şuan şakır şakır calısıyor. sadece batarya değiştirdim. 3 sene ben galaxy s6 kullansaydım şuan pert olmuştu tel. instagramdaki kasan videolar kasan geçişler vs.

bu telefonum eskirse yine iphone alıcam. gerçekten stabil ve güzel çalışıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.