Şimdi Ara

HER YöNE HANGİ TARİFE TAFSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bende hattımı vadafona tasıdım turkcell den, ben her yone konusmak ıstıyorum hangı tarıfeye gecmem gerekıyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım .

Saygılar.

• 55 liralık cep avantaj güzel bence
  • konuşmaların 1 dk civarındaysa hesabını bilen tarife yi kullan. saniyede 0,5 kr heryöne kendi tarifendekilerle 0,2 kr .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 31 Aralık 2010; 13:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx
    konuşmaların 1 dk civarındaysa hesabını bilen tarife yi kullan. saniyede 0,05 tl heryöne kendi tarifendekilerle 0,02 tl .

Neresi hesaplı, bir yanlışınız olmasın sakın?

0.05 TL/san X 60 san = 3 TL / dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 30 Aralık 2010; 9:32:03 >
  • cevzplar ıcın sagolun arkadaslar sanırım ben standrt tarıfeye devap edeyım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

55 liralık cep avantaj güzel bence

bu fiyatın dışında başka vergiler var mı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim ben turkcell super paketteyim 55 lira dediler ama her ay fatura 110 tl civarlarına ulaşıyor internete girmediğim halde 5000 sms im var turkcell içi 5000dk var her yöne 500 dk var ben paketleri bitirmediğim halde fatura vergiler falan derken 110 liralara ulaşıyor ne biçim vergi kdv ise bu

Vodafone da bu 55 lik paketi kullanan arkadaşlar aşım yapmadıkları sürece nekadar fatura toplamı geliyor acaba teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: alperixx
    konuşmaların 1 dk civarındaysa hesabını bilen tarife yi kullan. saniyede 0,05 tl heryöne kendi tarifendekilerle 0,02 tl .

Neresi hesaplı, bir yanlışınız olmasın sakın?

0.05 TL/san X 60 san = 3 TL / dakika.

dakikası 0.30 TL yani 30 krş 30/60=0.5
    0.5 krş=0.005TL arkadaş virgülden sonra bir sıfırı eksik yazmış
    saniyesi:0.005TL

• vodafone her yone 750 dk.. sabit ve vodafone sınırsız konusma her yone 500 mesaj aylık sınırsız ınternet = 69 tl

surpriz fatura gelmedi henuz
  • Cep Avantaj Her Yöne mi kullanıyorsunuz 55tl olan toplam faturanız herşey içinde kdv ve vergiler dahil 69 mu geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 2 Ocak 2011; 17:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

Cep Avantaj Her Yöne mi kullanıyorsunuz 55tl olan toplam faturanız herşey içinde kdv ve vergiler dahil 69 mu geliyor

aynen öyle :) hatta mesaj yetmez diyorsan benim gibi cepten internete girip web sms ile vodafone a gunluk 10 toplamda 300 msj daha gönderebilirsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.