Şimdi Ara

Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
8
Favori
57.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
913 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nezcafe

1 liranın hesabını yapıp önceki günden kulaklığı alma çabasında olan adamlar markete girip kulaklığın yanında gördüğü centro yu da gelmişken alıyım demez gibime geliyor 🙄

Yiyecek bir şey alır, içecek alır, ekmek alır. İlla elektronik tarzı bir şey almasına gerek yok. Temel ihtiyacı olan şeylerden alsa yine amacına ulaşmış oluyor Bim / A101

• quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

O zaman ne anlamı var marketlere dağıtmanın? Online satış getirsin, hem dünya kadar dağıtım masrafından kurtulmuş olur.

Bağlantısı olan topluyor zaten, bir de düşünce şu 1-2 tane getirelim, gelen nasıl olsa bir şeyler alır çıkar.

• Şu an bim onundeyim. Önümde 5 tane teyze var. Sanırım 350₺ lik kulaklık almaya gelmemiştir 😄 yok derse şube müdürü aranacak. Varsa isteyene alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Sen etmişsin zaten suistimal.

6ay kullanıp iade etmek güzel.

Amazon iadeleri takip ediyordur inşallah. Sonrasında kara listeye girmeyinde.

mouse bozuldu be kardeşim. logitech aldığınız yere yazın dedi. amazona yazdım. direk iade edin bize dedi. dedim ki 6 ay kullandım etik olmaz. neden logitech iade almıyor tekrar logitech'e yazıp döneceğim dedim. amazon müşteri temsilciside şaşırdı. logitech'e 2. kez yazdım. tekrar aldığınız yere yazın cevabını aldım. amazona öyle iade ettim.

bilip bilmeden sallamak kolay. merak etmeyin ben ailemden etik ve ahlak nedir öğrendim.

müşteri temsilcisi ile konuşmalarımı arıyorum bulamadım. bulursam atacağım ss'leri.

Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz.

al hocam. bizde yalan yok =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 13 Ocak 2021; 10:10:21 >

• Anlık durum ışıklar yandı kasa yanında 2 tane görüyorum. Almak isteyen için alırim

Edit: 2 tane vardı birini aldım 2 ürün satamayiz dedi kasiyer. Zaten o sırada başkası geldi aldı. Ayrıca isteyen olursa diye rival 3 mouse aldım. ben isteyene rival 3 u aynı fiyata gönderirim. Kulaklığı kendime aldım,.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oomerozer -- 13 Ocak 2021; 10:16:18 >
  • Az önce bimden geldim, ören bayan örgü ipleri de aktüeldeymiş bugün, sosyal mesafe falan hak getire en az 50 koca karı sıradaydı. Oraya girip de sağlığımı hiçe saymak istemedim, geri döndüm. Sorduğumda da 1'er tane getirmişler koca şubeye yerseniz....

• 100 TL farkla 10 tane ürün satsa 1.000 TL yapar. 1.000 TL için bu kadar uğraşan adamın önüne 10.000 TL'lik fırsat çıksa bize ne yapmaz..

• https://www.donanimhaber.com/sadece-ebay-de-al-satcilar-39-milyon-dolardan-fazla-kazaniyor--127734

dünya genelinde olağan karşılanan bir durum her ne kadar sevmesem de yapacak bir şey yok alanlar düşünsün.

• Bizim buradaki Bim'de kulaklık 1 tane kalmış alsam mı emin olamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok boş adamsın üşenmeyip şu uzun konuyu açacağına kulaklığı Bim'den alıp 100 lira fazlaya satsan daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market personelinin işi, öyle ise satsınlar bence sorun yok, çok zor şartlarda çalışıyorlar.

• Mahallem de 2 bim var yoldan geçerken uğradım saat 10 gibi açılırken. 2 tane Artcis 1 ve 1 tane rival mouse vardı.Personellerin o ürünleri internetten satacağına ihtimal veremedim çünkü çoğu ne olduğunu bile bilmiyordu. İhtiyacı olan alsın diye bıraktım.

• Let go yaygın olmadığı zamanlarda perpa gibi koca bir iş merkezinde, a101 mağazasına sadece bir adet tablet bilgisayar gelmişti. Sabah gittiğim için şanslıydım, şimdi çok mümkün değil fırsat ürünler. Birde mağaza başına parmak sayısı kadar ürün geliyor :/

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

reelde senden daha dolu olduğumu tartışma gereği duymuyorum. sen de çok ucuzmuşsun btw, 100tl yi sana vereyim de sus.

• Ben bim de çalışıyorum.Ben daha henüz ayırma yapanı görmedim.Bir ürünü ayırma kesinlikle iş çıkış sebebidir. Kural şu ilk gelen alır.Eğer ayırma yapanı görürseniz şikayet edin.

• Almayın o zaman, onların da bir tarafında patlasın.

• Sizin gazınızla yağmurda koşa koşa Bim'e gittim mouse vardı ama kulaklık bitmiş

• 5 şube gezdim bulamadım Herkes Aptal, Bi Uyanık Sizsiniz. 

• Koca şubeye bir tane kulaklık getirmek nedir ya dün akşam sorduğum da iki tane gelir demişti bir de . Alamadık haliyle bir tane teyze aldı gitti baya önümde ki sıradaydı. Cs atacak heralde

• şimdi biri de çıkar gelir enayi yazar. insanlar etik ne bilmiyor ki.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.