üstat böle sayfayı tarayıp buraya alioruzda böle bir bölümünü nasıl alıtyoruz bilmiorum..bide printscrn de taratınca çok büyük dosya olarak kaydedio painte onu nasıl değiştircez
quote:
Orjinalden alıntı: TÜRK!
kafama esiverdi birden işte benimki beaa
quote:
Orijinalden alıntı: ekinnike
üstat böle sayfayı tarayıp buraya alioruzda böle bir bölümünü nasıl alıtyoruz bilmiorum..bide printscrn de taratınca çok büyük dosya olarak kaydedio painte onu nasıl değiştircez
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ekinnike
quote:
1-painte yapıştırdınmı en sağ üstte "seç" var kare şeklinde onla orayı seçip kopyalıyorsun sonra ctrl+shift+n ile sayfayı temizliyip boş bir yere yapıştırıyosun 2-kaydederken altta "bmp" olarak kaydeder onu "jpeg" olarak değiştirirsen küçük olur boyutu.
quote:
Orijinalden alıntı: ekinnike
quote:
Sıkıntıdan ne yapacağımız şaşırmış gördüm hepimizi hadi bakalım hk. hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: BIYIKLI
Sıkıntıdan ne yapacağımız şaşırmış gördüm hepimizi hadi bakalım hk. hayırlısı
Alıntıları Göster
çaktırmayın az önce güncelleme yaptim microsofttan... yeniden başlatmam lazım ama daha başlatmadım...
quote:
Orijinalden alıntı: granddevil
çaktırmayın az önce güncelleme yaptim microsofttan... yeniden başlatmam lazım ama daha başlatmadım...