Şimdi Ara

HERKES TOPLANSIN. İŞTE GALERİCİ 'İTİRAFI' Neden Galeriden araç Alınmaz ?; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
1
Favori
46.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galericiler kendileri arac alicakken surasinda boya var burasinda cizik var diyip 3-5 fiyat kirarken iyi , musteri bunlari aciga cikarinca kotu oluyor . Galeriden ne araba alirim nede galeriye araba satarim . Istedigim fiyati verecegini bilsemde galeriye satmam binecek kisiye satarim . 20 bin masrafi aciklasa kuafor parasi , aksam icme parasi falandir %80 i .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bu tarcanlara nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum. Adama bir kere de sağlam araba gelsin. Hepsi mi ortadan ekleme olur hepsinin mi emniyet kemeri dirençle kandırılmış olur hepsinin mi airbaglerin tarihi farklı olur ....

Yalan dolan
    Her gelen arabayı mı çeksinler, boyasız değişensiz orijinal arabaları ya da 2 parça boya denilip 2 parça boyalı çıkan aracı çekerlerse kim izler?
  • adem_2c kullanıcısına yanıt
    o bizim insanımızın salaklığı 2011 yılında arkadaşım 2009 model boyasız darbesiz aracını satamadı tek kusuru 120000 km olması servis bakımlı bir önceki sahibi 60000 km yapmış buda bir yılda 60000 km yaptı tüm bakımlar serviste sıfır araç için satışa cıkardı alan olmadı en son galeriye 28500 verdi aracı verdi bir anda cevrede alıcı kaynadı 29 beğenmeyen 35 aldılar bu iş böyle tosuncuğa para kaptıranlar tekrar parayı almak için para yatıranların olduğu ülke bile bile kazığı yiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Galericiler kendileri arac alicakken surasinda boya var burasinda cizik var diyip 3-5 fiyat kirarken iyi , musteri bunlari aciga cikarinca kotu oluyor . Galeriden ne araba alirim nede galeriye araba satarim . Istedigim fiyati verecegini bilsemde galeriye satmam binecek kisiye satarim . 20 bin masrafi aciklasa kuafor parasi , aksam icme parasi falandir %80 i .
    En ufak şeye para kırmasını biliyorlar aynen dediğiniz gibi. Bunların hayatı yalan dolan.

• Bahanesi aylık 20.000 gideri 50.000 gideri olsa araba yerine sadece direksiyon verecek demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bu tarcanlara nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum. Adama bir kere de sağlam araba gelsin. Hepsi mi ortadan ekleme olur hepsinin mi emniyet kemeri dirençle kandırılmış olur hepsinin mi airbaglerin tarihi farklı olur ....

Yalan dolan
    Bu nasıl mantık. Adamlar ekspertizin önemine vurgu yapmak için çekiyor bu videoları. Sağlam araçları çekseler kendi topuklarına sıkarlar zaten. Çünkü izleyen adam ulan arabada hiçbirşey yok. Satıcı ne söylediyse o çıkmış boşuna bi dünya ekspertiz parası verdiler yok arkadaş gereksiz bu ekspertiz işi diyecek. O nedenle elbette böylesi sorunlu araçları çekecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 19 Ağustos 2019; 0:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Bu nasıl mantık. Adamlar ekspertizin önemine vurgu yapmak için çekiyor bu videoları. Sağlam araçları çekseler kendi topuklarına sıkarlar zaten. Çünkü izleyen adam ulan arabada hiçbirşey yok. Satıcı ne söylediyse o çıkmış boşuna bi dünya ekspertiz parası verdiler yok arkadaş gereksiz bu ekspertiz işi diyecek. O nedenle elbette böylesi sorunlu araçları çekecekler.

Alıntıları Göster
    Olayı anlamıyorsunuz. Ben elbette sağlam arabaları çeksin demiyoum ama istisnasız bütün araçlar ortadan ekli oluyor. Emniyet kemerleri dirençle kandırılmış oluyor.

Her neyse ... Kendim araç alacağım zaman götürmem olur biter :)
    İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim insanımızda suç. Herkes birbirini kazıklama peşinde. Araba temizi 50 55 ama bunu 45 alıp 55 e satmaya çalışan onlarca kişi var. Ne yapacak adam o arabayı 45 e satıyorsa vardır bir problemi olmasa neden 45 e satacak. Ne diyor araçta boya var değişen var bu eleman içini rahatlatmak için garaj sürtmesi ufak bir kaza vs diye alıyor.

Kızlara kaçıncı sevgilinim diye sorulmaz neden ?Kimse gerçeği öğrenmek istemez de o yüzden.

Bütün arabalarımı galeriden aldım ilk arabamda kazık da yedim pahalıydı evet ama dediğinden harici bir şey çıkmadı. Aksine 3 4 tane sahibinden satan kişiden ekspertizden döndüm.

Galerici en azından yeri yurdu belli kişi. Al satçı tipler ise voleyi vurup kaçan sonra seni engelleyen yada bimcel alıp ortadan tüyen kişiler.

O yüzden galeri yada sahibi fark etmez uyanık olun. Ekspertiz yaptırın ve bir malı ederinden ucuza alamazsınız. Alırsanız bilin ki bir sorun vardır. Ve bu sorun araba yada ev neden piyasadan ucuz kendinize sorun.

• galericilik zor iş. mıy mıy müşteriler konusunda çok da haksız değil. arabanın her kusurunu söylese zor satış yapar. 20 yaşında araba alacak olan bile boya değişen var mı diye soruyor. bir arkadaş aylarca araba alamadı, temiz bulamıyorum diye. bir tanesi 2 parça boya var dediler 3 parça çıktı diye küfrediyor satıcıya.

• Her esnafın bu şekilde olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz hocam.

• babam mobilyacıydı. bir komşumuz vardı 2 kardeş ortak. kardeşlerden biri hacca gitti, çok etkilendi. hile yapan esnaf cehennemden yer beğensin falan denmiş, o da mağazaya gelen müşterilere malın bütün kusurlarını söylemeye başlamış. müşteriler de birşey almadan çıkıyor bu durumda. halbuki adamın ürünleri diğer mağazaların sattığından kötü değil ama müşteri psikolojisi işte, oradan almayıp belki daha kötüsünü başka yerden alıyor. sonradan duyduğum, müşteri geldikçe adamı mağazadan uzaklaştırıyorlardı, sen bir hava al diye.
    galericilerin yaptığı doğru değil elbette ama biraz da müşteriler itiyor bu yola bence.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Hocam ortadan ekli dediği araçların kaynak izlerini gösteriyor. Airbag tarihi ve aracın model yılını kıyaslıyor, arabadan fazla anlamıyor olmama rağmen adam söylediği şeyleri fiilen gösteriyor ki ben bile birşeyler öğrendim :) bir de sağlam araçları çekmesinin bir esprisi yok, sıkıntılı araçları gözler önüne serip insanları nasıl kandırdıklarını görmüş oluyoruz

• Dolandırıcılıklarına, kansızlıklarına kılıf bulmaya çalışmış kendi kuş beynince. Ya arkadaşım arabada değişen de olur, boya da olur, kaza bela da olur. Ama aracın değeri 50.000 TL ise bu tarz şeyler olduğu için 40.000 TL ye satarsın. Hem kazalı arabayı 30.000 TL ye alacak satıcıyı dolandıracak, hem hafif kusurlu diye piyasa değeri 50.000 TL de satacak alıcıyı dolandıracak. Ondan sonra para kazanmam lazım. Sen o parayı çoluğunun çocuğunun boğazından geçirebiliyorsan diyecek bir şey yok zaten.
  • Yıllar önce nissan note alacaktım, etrafa haber saldım. Mahalleden biri dedi sana arabanı buldum. İstoç oto galericilerinde bir herifte varmış. Herifte mahalleden birinin kayınpederi. Kısacası referanslı gittik adama. Baktım ettim araç kafama uydu, fiyat kabul edilebilir. Dedim arabanın nesi var nesi yok, arabayı beğendim alıcıyım. Dedi hiçbirşeyi yok, orjinal. Araç bu arada tekirdağ plakalı. Tanıdık sigortacıya plakayı kontrol ettirdim, çorluda trafik ışıklarında beklerken arkadan biri vurmuş. Yetkili serviste bagaj kapağı değişmiş. Çok ciddi birşey değil yani alınabilir.
    Adama diyorum şu tarihte şurada şu kazası var, şu serviste şurası değişmiş.
    Adam hala araba orjinal , kasasız diye diretiyor. Zaten arka kapakta ton farkı vardı, huylanmıştım.
    Teşekkür ettim , ayrıldım oradan. Akabinde sahibindende buldum bir tane, deneme sürüşü bile yapmadım, kuzenim servise gösterdi, temiz çıktı araç. Fiyatı uygundu pazarlık bile yapmadan aldım. Çokta severek uzun yıllar kullanmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 20 bin TL gideri oluyor dediği SS Motors, Xclusive, Royal Motors falan herhalde.

• anlamadigim nokta sahibinden gibi bi site varken galericilere neden ekmek yediriyorsunuz?
    bana gore galeriden araba alan dolandirilmayi bastan kabullenmistir. ben kaldimindan gecerken gerilliyorum tiplerini filan gordukce siz gidip araba aliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 19 Ağustos 2019; 23:9:23 >
  • galericiğili kötüleyip kötüleyip aslında daha kötü bi oluşum biyasaya çıktı ayaklı galericiler inşallah kötüleyenler bunlara denk gelirde girdimi hayalet misali girer sonra arayında bulun hiç yokdan galerici eğer esnafsa dükkanı olurgider konuşursun o ayaklılar varya bulunda görim
  • Masrafını çıkarmak için milleti kazıklamayı meşru görüyor. Bir de haklı görüyor kendini

• Hâlâ galeriden araba alan var mı ki?
    Ben oraların artık günümüzde sadece paravan işyeri olduğunu sanıyordum...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.