Şimdi Ara

Herşeyi kafaya takmak ve çok düşünmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
12.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kendimi bildim bileli bununla karşı karşıyayım. Yaşadığım herşeyi kafaya takıyorum örnek vermek gerekirse sokakta birisine yanlışlıkla çarpsam bütün gün acaba şuan içinden ne diyordur o an ne düşünmüştür falan diye düşünüyorum.

Sadece geçmiş değil geleceği de çok kafama takıyorum. 2 hafta sonraki sunumumu bile "ya yapamazsam, birisi bi soru sorur cevap veremezsem ne olur" diye düşünüyorum. Otobüs durağa yaklaştığında yerimden kalkacağım yanımdaki uyuyorsa ne "desem şimdi pardonla mı başlayayım direk geçebilir miyim mi diyeyim?" diye aklımda sürekli.

Bu yüzden hep gerginim ve bunu üzerimden atamıyorum. Bana bağlı olduğunu biliyorum ama örneğin düşünmemeye çalıştığımda yarın yapacağım işler de aklımdan gidiyor, unutuyorum.
    Bunu yaşayan sadece ben miyim? Ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

• h57sg H kullanıcısına yanıt
    Aynıyız dostum ben de böyleyim değiştiremedim kendimi.

edit : obsesif kompulsif bozukluk hastalığı sanırım
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeri değil ama gecen benim konuya yorum yazmistiniz suya düşen telle ilgili,son durum : dun pirinçten cikarip demedim bataryayi takinca tel acayipi isimdi sokup tekrardan pirince yatirdim. Sizce hala umut var mi yoksa artik çöpe mi

Konuyu açan arkadastanda özür dilerim baltaladigim için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 6 Mayıs 2014; 20:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Aynıyız dostum ben de böyleyim değiştiremedim kendimi.

edit : obsesif kompulsif bozukluk hastalığı sanırım

Obsesif kompulsiflikten çok sosyal fobi olabilir arkadaşınki.Kafaya taktığı şeyler hep sosyal hayatla ilgili çünkü.

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Ümit var sanıırım ama ikide bir çalıştırıp durma dostum bırak 1 hafta yatsın telefon bir kenarda sürekli çalıştırısan çalışacak telefon çalışmaya bilir
  • brkrctn kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı takıntı bende öyleyim malesef çok kötü bir durum çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Hemen hemen aynı takıntı bende öyleyim malesef çok kötü bir durum çok

Sosyal fobiden de kaynaklanıyor olabilir o zaman sizinki de.Bir uzmana danıştınız mı?

• brkrctn kullanıcısına yanıt
    Hayır danışmayı düşünmüyorum

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    hocam böyle sorunlar ilerde daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Bir uzmanla görüşmek en mantıklısı. Bunun kötü bir yanı yok sadece sizde olan bişey değil hem olsa daha kötü olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var aynısı ama bozukluk olduğunu düşünmüyorum kendimde sadece akılsızım sorun o
  • Dünya ahiret mikimde değil havasıyla yaşa.Biliyorum zor ama düşünmeye çalışma..Bırak insanlar ne derse desinler eğer gülerlerse sende onlarla dalga geçersin.Her insanın kusuru vardır..

• Bende çok takıyorum dostlar sonumuz nereye varacak bilmiyorum.
  • Ne yazık ki bende benzer bir durumdayım işsizlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hergünüm neredeyse aynı kpssye çalışıyorum arta kalan zamanlarda internette takılıyorum. Tekdüze bir hayat yapısı buna sebebiyet verse gerek.
  • Konuyu acan arkadaşım yanlız değilsin.ben senden beterim düşüncelerim bazen farkında olmadan kedi kendime konuşmaya kadar varıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramuli kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ileride kötü olucak ama ben alışmısım kendi kendimi yemeyi

• Bas8ma çok kotu birşey geldi
    Önceden tanıdığım bi kız vardı birazcık ta hoslanıyordum 4 yıldır gormemsitim iste pazartesi aklıma geldi internetten bakayım dedim kapatmış hesabını neyse bende kızı dusunuyodum hafiften bugünde biyere gittim öyle sokakta otururken o kız gelmez mi hemen kafamı çevirdim büyük ihtimal görmüştür beni şimdide kızı aklımdan çıkartamıyorum sanki başka bosey yokmuş gibi birde bu kız çıktı of of hayat obk kilere çok zor

• sadece beynine yön vermeyi öğren
  • Beyler boyle bir rahatsizliginiz varsa uzman psikiyatristle gorusun.İlac tedavisi olur buyuk ihtimalle.

İnanin faydasini gorursunuz ilaclarin.
    Kullaniyorum ordan biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

sadece beynine yön vermeyi öğren

Grup vitamin dinliyorum untutuyorum mesela ama çok önemsiz şeyler için önemli şeyleri yapmaya biliyorum onu nasıl halledicez

Örnek vermek gerekirse t 5 10 dk oynuyayıp ders calıscıam diyorum 5 10 dk sonra bi bakıyorum şarj %30 40 larda bunu bitirmek lazım diyorum ve oyuna devam ediyorum tabi 2 3 saat geçiyor ders calısamıyorum son sınıfım hocam düşü. Halimi çoğu zaman Allah belamı versin oluyumde kurtuilayım diyorum ne olacak bu halim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 7 Mayıs 2014; 22:49:01 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.