Bildirim
HG255S PORT AÇILMIYOR !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Beyler müşteri ilişkilerini aradım port açtırmak için ancak , biz buradan port açma işlemi yapamıyoruz , siz modemden açacaksınız diyor , ee açtık zaten de ama modem menüsünde açılmış görünmesine rağmen programlarda açıldığı görünmüyor -
CGN-nat da olabilirsin. Olup olmadığını anlamak için modem arayüzündeki ipv4 adresi ile whatsmyipdeki ip adresini karşılaştır farklılarsa bu yüzden port açamıyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Skylik
CGN-nat da olabilirsin. Olup olmadığını anlamak için modem arayüzündeki ipv4 adresi ile whatsmyipdeki ip adresini karşılaştır farklılarsa bu yüzden port açamıyorsun.
CGN'de değilim kontrol ettimi onu -
Bence sorun modemde değil bilgisayarında çalışan programda. Aynı modemi kullanıyorum hiçbir port sorunu yaşamadım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Virinom
Bence sorun modemde değil bilgisayarında çalışan programda. Aynı modemi kullanıyorum hiçbir port sorunu yaşamadım.
Daha önce turkcell fiber kullanıyordum başka eve taşındım burda vodafone fibere abone oldum , program aynı pc aynı sorun programda filan değil , ya modemde ya da vodafone 'da vodafone müşteri hizmetlerini aradım biz port açmıyoruz dedi , modemden siz açacaksınız dedi , açtım ama portlar açık gözükmüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
Beyler müşteri ilişkilerini aradım port açtırmak için ancak , biz buradan port açma işlemi yapamıyoruz , siz modemden açacaksınız diyor , ee açtık zaten de ama modem menüsünde açılmış görünmesine rağmen programlarda açıldığı görünmüyor
Hocam bu siteden baktınız mı? diğer başlıkta attığınız siteden baktığımda benim açtığım portlar da kapalı gözüküyordu. Ama açtığım portları sorunsuz kullanıyorum. Yukardaki sitede de açık gösteriyor. Modemde portu açıyorum, kapatıyorum, aynı şekilde siteye yansıyor, sorunsuz açıldığını, kapandığını gösteriyor. Sizin bu sitede port açık görünüyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 12 Haziran 2017; 23:25:4 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyTerritory
quote:
Beyler müşteri ilişkilerini aradım port açtırmak için ancak , biz buradan port açma işlemi yapamıyoruz , siz modemden açacaksınız diyor , ee açtık zaten de ama modem menüsünde açılmış görünmesine rağmen programlarda açıldığı görünmüyor
Hocam bu siteden baktınız mı? diğer başlıkta attığınız siteden baktığımda benim açtığım portlar da kapalı gözüküyordu. Ama açtığım portları sorunsuz kullanıyorum. Yukardaki sitede de açık gösteriyor. Modemde portu açıyorum, kapatıyorum, aynı şekilde siteye yansıyor, sorunsuz açıldığını, kapandığını gösteriyor. Sizin bu sitede port açık görünüyor mu?
Hocam bu tarz sitelerde portun açık gözükmesi için o portu kullanan programın da açık olması gerekir buna dikkat edin. Çünkü bizim modemde yaptığımız işlem port açma değil port yönlendirme. Yani bir şey açmıyoruz. o porttan gelen trafiği localdeki bir makinaya yönlendiriyoruz. Portun açık gözükmesi için yönlenen makinada da o portu dinleyen bir program olması gerekir.
-
quote:
quote:
quote:
Hocam bu tarz sitelerde portun açık gözükmesi için o portu kullanan programın da açık olması gerekir buna dikkat edin. Çünkü bizim modemde yaptığımız işlem port açma değil port yönlendirme. Yani bir şey açmıyoruz. o porttan gelen trafiği localdeki bir makinaya yönlendiriyoruz. Portun açık gözükmesi için yönlenen makinada da o portu dinleyen bir program olması gerekir.
Evet doğru, portu açar açmaz programa girdiğimden, o detayı unutmuşum. Portu kullanırken test etmek lazım.
-
quote:
quote:
Yok hocam o siteden de baktım kapalı gözüküyor , siz turkcell fiber mi kullanıyorsunuz yoksa ?
-
quote:
quote:
quote:
Yok hocam o siteden de baktım kapalı gözüküyor , siz turkcell fiber mi kullanıyorsunuz yoksa ?
Yok hocam, kablonet :) O sitede de kapalı görünüyorsa bilmiyorum. Ben torrent üzerinden deniyorum portun açılıp açılmadığını. Modemden portu açın, torrente açtığınız portu girin. bir şey indirirken ya da seed ederken siteden kontrol edin, o zaman açık görünmesi lazım. En azından bende öyle gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 13 Haziran 2017; 11:48:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Torrent yönteminiz güzelmiş hocam neredeyse her portu böyle deneyebiliriz. Bundan sonra artık benim de yöntemim :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Torrent yönteminiz güzelmiş hocam neredeyse her portu böyle deneyebiliriz. Bundan sonra artık benim de yöntemim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X