Şimdi Ara

Hiç güzel kitap yok bu zamanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasikleri zaten okudum. Modernlerin de bir kısmını okudum ama çoğu çöp. Ben yazar olsam çok daha iyi şeyler yazardım ama zor iş. Çok boş zamanım olsa yazardım.

Şu zamandaki yazarların hiç hayal gücü yok. Kıytırık tipler yazar oluyor. Adamlar sayfa doldurmak için yazı yazıyorlar. İnsana farklı duyguları tattıran hiç modern yazar göremedim ben.

Zaten bu da sınırlı bir şey, zamanla birçok kitabı okuyacağız diyelim, okuyacak kitap kalmayacak. Çok fazla kitap olsa da ben dandik kitap okumam açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 6 Nisan 2020; 3:24:11 >

• "Bir kısmını okudum ama çoğu çöp"

Oldu o zaman biz kalkalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaplardan ne aradığına bağlı. Almadan önce okuyup araştırıp yorumlara bakıyor musun? Yoksa direkt kör alış mı yapıyorsun? Kitap okumak film izlemek gibi, eğer ilk denk geldiğin filmi açıyorsan rastgele aldığın kitabı da beğenmeyebilirsin. Kitaba çöp deme kriterlerin neler mesela? Hangi şartlarda kitap çöp oluyor? Her kitap güzeldir, okunmalıdır, emek vardır geyiği yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Elbette çöp eserler var ama bence çok güzel kitaplar da var. Ve iyi ki varlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.