< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Forumda üst seviye X model işlemci diyenleri saysak ülkeye ithal edilenden fazla çıkabilir.
![]() Özellikle marka fanboyları sahip oldukları değil, hayallerindeki işlemciyi yazıyorlar. Hem böylece diğer markaya çamur atarken elleri rahatlıyor. Bakma sen buradakilere. Bana göre en az yarısı gerçekdışı. |
Çoğu kişinin doğru düzgün tek hobisi bu olduğu için herkesin orta ve üstü pcsi var.
|
Ben dahil bir çok insanda doyumsuzluk var.
Elimde Ryzen 3600, 5600XT ve 24'' 1080p 144hz monitör var şimdi kafaya taktım 2K 144hz monitör + 5700XT peşindeyim. Dünkü incehesap indiriminde asus ve msi monitörleri almamak için direndim resmen en sonunda bitince bir rahatlama geldi. Sorsan sistem neye yetmiyor diye cevaplayamam ama işte doyumsuzluk var. |
nakart da 2006 ![]() siyasal islamcılar ve yesil sermaye doyduktan sonra kendime alacağım birseyler |
60hz de 150 fps almanın bir anlamı yok evet ama 60hz monitörle 144hz monitör arasında dağlar bayırlar ovalar var
![]() |
Reis ben sigara içmiyorum ne anlatıyorsun? |
Yok hocam buradaki herkes 7-8 bin tl'lik sistem kullanıyor. 1.90 boy, sarışın ve kaslı olmaları da cabası!!!
|
Hocam 144hz nedir bu nası bir cisimdir ben 60hz kullanıyorum monitörü yok yani ha 60fps almışım ha 150 bı fark yok arada
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JosefStone -- 18 Temmuz 2020; 21:33:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |