Bildirim
Hiç ön sipariş verdiniz mi?
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bi sürü kere bi sürü insan verdi... hayırdır, mesele ne?
not: shopto 2.el sitesi değildir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 28 Ocak 2011; 16:59:43 > -
Mavishop'tan Brotherhood Codex Edition vermiştim. -
Verdim. -
Ben vermedim ön sipariş hiç o kadar aceleci olmadım nedense, merak ettiğin konu nedir? =) -
Oyun piyasasını sıkı takip ettiğimden hemen her oyunumu ön sipariş ile aldım. Veriyorum ön siparişi kafam rahat ediyor. Vay stok kalmadı, vay kargo gecikti derdi yok. -
Ön siparişin shopto'da şöyle bir faydası var. Oyunun çıkış tarihinden 2-3 gün önceden kargoya veriyorlar, böylece oyunu erken elde ediyosun. -
walla 1 ay önce dead space 2 limited edition siparişi vedim shoptodan oyun avrupada resmii olarak bugün çıktı ama shopto 2 gün önce yollamış kargoyu hala beklemedeyim -
Bir tek Gran Turismo 5 siparişi verdim.Onda da pişman oldum... Bundan sonra , NAKİT PARA RAHAT KAFA...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X