Şimdi Ara

hiç şu garanti denen şeyden faydalanan oldumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben eski aracımda sadece göstergeyi garantiden değiştirmeyi başardım oda bin bir uğraşla km kadranı oynamıyodu ve yol bilgisayarı bozuktu.yani adamlar okadr araştırıyorlarki adamı canından bezdiriyorlar nerdeyse sen bozmuşsundur diyeceklerdi.

• şu ana kadar torpido kapağım arızalandı bir tek o da garantiden sorgusuz sualsiz değişti.

markaya göre değişir kanımca.

aracım mitsubishi colt 1.3 36000 km de

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

şu ana kadar torpido kapağım arızalandı bir tek o da garantiden sorgusuz sualsiz değişti.

markaya göre değişir kanımca.

aracım mitsubishi colt 1.3 36000 km de

hayırlı günler.
    toyota garanti komusunda tüketiciyi üzmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

Alıntıları Göster
    eski aracım Honda'da öyleydi bana hiç sorun çıkarmadı ama çıkardıı anda sorgusuz sualsız garantıye alcaklarını bılıyordum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

Yaşanılan şehre bağlı... Burada bir çok tanıdığım burdaki plazanın iğrenç hizmetinden dolayı Toyota alırken 2 kere düşünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anshered

eski aracım Honda'da öyleydi bana hiç sorun çıkarmadı ama çıkardıı anda sorgusuz sualsız garantıye alcaklarını bılıyordum ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anshered

Bayramdan sonra ilk P.tesi servise gitmiştim.. Bi kaç şikayette bulundum, o gün çok kalabalıktı. Şu yılbaşı geçince gel haledelim dediler...

Burda Honda servis olarak çok iyi...
    Çaylarını içmeye gitsen bile sen içerken onlar aracı yıkayıp temizleyiveriyor... :))) (Ben gibi siyah araç kullanıcıları için harika bi hizmet)

• quote:

Orijinalden alıntı: pirekare

quote:

Orjinalden alıntı: anshered

Bayramdan sonra ilk P.tesi servise gitmiştim.. Bi kaç şikayette bulundum, o gün çok kalabalıktı. Şu yılbaşı geçince gel haledelim dediler...

Burda Honda servis olarak çok iyi...
    Çaylarını içmeye gitsen bile sen içerken onlar aracı yıkayıp temizleyiveriyor... :))) (Ben gibi siyah araç kullanıcıları için harika bi hizmet)

Alıntıları Göster
    Hiç bir arızayı geri çevirmeden onardılar,parça değiştirdiler.Her zaman derim taşrada servise girmek daha iyidir diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: salatan

Hiç bir arızayı geri çevirmeden onardılar,parça değiştirdiler.Her zaman derim taşrada servise girmek daha iyidir diye...

Alıntıları Göster
    almera da 20.bın de far merceklerini değiştirmişleri.garantiden
    bide kapı lastıklerını

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

almera da 20.bın de far merceklerini değiştirmişleri.garantiden
    bide kapı lastıklerını

Alıntıları Göster
    garanti genelde basit hatalarda kullanıcıyı üzmüyor ama maliyeti yüksek hatalarda aynı şekilde davranabilceklermi bakalım..
    Çünkü maliyeti yüksek arızalarda servislerden hep şikayetci olunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

garanti genelde basit hatalarda kullanıcıyı üzmüyor ama maliyeti yüksek hatalarda aynı şekilde davranabilceklermi bakalım..
    Çünkü maliyeti yüksek arızalarda servislerden hep şikayetci olunuyor

Alıntıları Göster
    40bin km de triger koptu passat tdi garantiden değiştirmek için mahkemelik olmuştuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

40bin km de triger koptu passat tdi garantiden değiştirmek için mahkemelik olmuştuk

Alıntıları Göster
    Doğuş otoda Ankarada ön cam motoru değişti komple garanti ile yaptılar hiç sorun çıkarmadan aracım yeni kasa leon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hutaha

Doğuş otoda Ankarada ön cam motoru değişti komple garanti ile yaptılar hiç sorun çıkarmadan aracım yeni kasa leon.

Alıntıları Göster
    Bende daha geçen hafta Opel Combo motor arızalıydı yani sabahları çok sarsıntılı çalışıyordu servise akşam bıraktım sabah çalıştırdı usta baktı sorun var aldı servise aracı 1 gün sonra aldım geri mazot pompası değişmişti sanırım garantiden baya pahalı parçalardı.. Bide kapılardan ses geliyordu bütün kapı kilitleri değişti hiç bi işleme 1 kuruş para vermeden çıktım.. Usta değişen parçaların toplamı bin ytl nin üstünde dedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeR PaN

Bende daha geçen hafta Opel Combo motor arızalıydı yani sabahları çok sarsıntılı çalışıyordu servise akşam bıraktım sabah çalıştırdı usta baktı sorun var aldı servise aracı 1 gün sonra aldım geri mazot pompası değişmişti sanırım garantiden baya pahalı parçalardı.. Bide kapılardan ses geliyordu bütün kapı kilitleri değişti hiç bi işleme 1 kuruş para vermeden çıktım.. Usta değişen parçaların toplamı bin ytl nin üstünde dedi..

Alıntıları Göster
    Babamın Lada Vega'sının beyin dahil bir sürü ıvır zıvırını garantiden değiştirdik.

Araba yolda kaldı hemen gezici servisi geldi. Lada bu konuda çok iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Babamın Lada Vega'sının beyin dahil bir sürü ıvır zıvırını garantiden değiştirdik.

Araba yolda kaldı hemen gezici servisi geldi. Lada bu konuda çok iyi bence.

Alıntıları Göster
    genelde garantiden yapılacağını düşündüğüm şeyi yetkili servis elemanına rüşvet vererek garanti kapsamına aldırıyorum
    20-30 ytl yaka cebine sıkıştırıyorum araba sana emanet diyorum halloluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56_chevy

genelde garantiden yapılacağını düşündüğüm şeyi yetkili servis elemanına rüşvet vererek garanti kapsamına aldırıyorum
    20-30 ytl yaka cebine sıkıştırıyorum araba sana emanet diyorum halloluyor

Alıntıları Göster
    2004model palıomun debrajı 1sene sonra kacırmaya basladı yuksek hızda devır yukselıyor ama arac hızlanmıyordu.Uzun yola cıkacaktım once servıste cok para ısterler dıye dusundum.Sanayıde 200lıra servis 300 lıraya mal olacagını soyledı.taksıt ımkanıda olacagından aracı yetkılı servıse goturdum baktılar evet debraj kacırıyor dedıler.eve dondum 1saat sonra usta aradı.beyfendı dedı sanzumanın orda bı kece varmıs ordan yag kacırmıs ve bende oyle baya kullanmısım ve sert kalkıslar cok yaparım :)) aklıma geldı dedım bu garantıye gırmezmı.Mudurle konusup tekrar arayacıgını soyledı 5 dakıka sonra aracımın kecesı baskı balata debrajın garantıden degısecegını soyledı bende 300 lıradan kurtulmus oldum.
    Eger babamın sozunu dınlememıs sanıyıye goturmus olsaydım bosyere para vermıs olacaktım bu konuda cok ballıymısım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

2004model palıomun debrajı 1sene sonra kacırmaya basladı yuksek hızda devır yukselıyor ama arac hızlanmıyordu.Uzun yola cıkacaktım once servıste cok para ısterler dıye dusundum.Sanayıde 200lıra servis 300 lıraya mal olacagını soyledı.taksıt ımkanıda olacagından aracı yetkılı servıse goturdum baktılar evet debraj kacırıyor dedıler.eve dondum 1saat sonra usta aradı.beyfendı dedı sanzumanın orda bı kece varmıs ordan yag kacırmıs ve bende oyle baya kullanmısım ve sert kalkıslar cok yaparım :)) aklıma geldı dedım bu garantıye gırmezmı.Mudurle konusup tekrar arayacıgını soyledı 5 dakıka sonra aracımın kecesı baskı balata debrajın garantıden degısecegını soyledı bende 300 lıradan kurtulmus oldum.
    Eger babamın sozunu dınlememıs sanıyıye goturmus olsaydım bosyere para vermıs olacaktım bu konuda cok ballıymısım:))

Alıntıları Göster
    2006 206 hdi by pass değişikliği oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnt1907

2006 206 hdi by pass değişikliği oldu.

Alıntıları Göster
    bir arkadaşımın babası bmw 5.20dizel almıştı bir ay sonra koltuk isitması koltuğu yaktı borusanın verdiği cevap kullanıcı hatası garantiden değiştirmeyiz oldu ama almanya dan fırça yedikten sonra gönülde almak için sıfır araç verdiler. ilginç bir olaydı açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: barcelona

bir arkadaşımın babası bmw 5.20dizel almıştı bir ay sonra koltuk isitması koltuğu yaktı borusanın verdiği cevap kullanıcı hatası garantiden değiştirmeyiz oldu ama almanya dan fırça yedikten sonra gönülde almak için sıfır araç verdiler. ilginç bir olaydı açıkçası

Alıntıları Göster
    türkiyede 2 şeye inanmıyorum
    1-garanti
    2-sigorta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 56_chevy -- 12 Ocak 2008; 16:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56_chevy

türkiyede 2 şeye inanmıyorum
    1-garanti
    2-sigorta

Alıntıları Göster
    yarisin MMT şanzımanının tüm kontrol üniteleri ile scenicin radyoteyp direksiyondan kumandası garanti kapsmında sorunsuzca değiştirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

yarisin MMT şanzımanının tüm kontrol üniteleri ile scenicin radyoteyp direksiyondan kumandası garanti kapsmında sorunsuzca değiştirildi.

Alıntıları Göster
    İmzamda ki arabamı aldıktan tam 2 hafta sonra arabam çalışmadı. Bir yere gitmiştim, eve dönmek için bindim arabaya çalışmıyor. Tık yok arabada. Renault Acil Servisi aradım ve tesadüfen bizim evin yakınındaki servis nöbetçiymiş o gün. Cumartes öğleden sonraydı. Geldiler aküyü değiştirdiler garantiden. Bende binip arabaya döndüm eve. Aradan tam bir hafta geçti ve yine cumartesi günü ama öğleden önce bu sefer, arabaya bindim tık yok. Çalışmıyor araba. Kaputu açtım ve aküye baktım, akünün şarjı siyah ışık. Geçen hafta gelen servis eve yakındı ve gidip söyledim onlara. Geldiler, baktılar ve aküyü şarj eden bir kablo varmış, o kablonun soketi arızalıymış ve o da gelmiş beni bulmuş. soket değişti ve bende binip arabaya deva mettim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.