Şimdi Ara

hiçbir bişey yapmadığım halde karşımdaki kişi benim ona tepki gösterdiğimi zannediyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ara sıra başıma gelen bi olay. size de oluyo mu?

mesela 4 sene kadar önce baklavacıya gitmiştim. bi porsiyon yedim, kasaya gittim, kadın 40 lira dedi, normal şekilde kredi kartımı çıkarıyodum ki kadın mahcup gibi bi ses tonuyla bi açıklamalar yapmaya başladı, ben daha ne olduğunu anlamadan içerden adam hızlıca geldi ve yüksek sesle açıklama yapıyo. bahane sunar gibi konuşuyo, müşteriler bize bakıyo falan.

ben sordum dedim niye açıklama yapıyosunuz. fiyattan dolayı dedi. anlamadım dedim. fiyatta ne var dedim. yani pahalı gelmiş olabilir size dedi. yok dedim pahalı gelmedi.

kadın gülümseyerek dedi ki ben sizin bakışınızdan pahalı olduğunu ima ettiğinizi sandım ondan dedi.

bu tarz olayları ara sıra yaşıyorum, iş arkadaşlarımla da yaşıyorum. durup dururken karşımdaki kişi bana açıklama yapıyo, sanki ben ona hesap sormuşum gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmis olsun hocam, şu meşhur 1/4 Luk bakistan atıyor olabilirsiniz bunu engellemenin yolu yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    1/4'lük bakış nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Sert bakış yani

• Aynısı bana da oluyor, gereksiz yere baskı altında hissediyorum ve açıklama yapmak zorunda kalıyorum aynı şekilde

• Kanka vücut dilin öyle gösteriyor olabilir muhtemelen konuşmuyor ve olumlu/olumsuz hiçbir tepki vermiyorsun olaylara

• yolda yürürken birden fazla insanın bana ters bakışla baktığını gördüğümde dank ediyor bana da o bakışların aktif olduğu.. karşı taraf olsam yolda yürürken o bakışlarla karşılaşmak istemezdim dskjfsdkj

halbuki o anlarda sadece etrafa hayatı sorgulayarak bakıyor oluyorum :/ 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pandemi zamanı böyle bi problem yoktu herkes joker gibi geziyodu maskeyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.