Şimdi Ara

Hindistan'da korona korkusu: İnek dışkısında duş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hindistan'da korona korkusu: İnek dışkısında duş

Hindistan'da korona korkusu: İnek dışkısında duş

Hindistan’da inançları gereği ineği kutsal olarak gören bir grup vatandaş, ineğin idrarını ve dışkısını suya karıştırarak duş aldı.

BU ŞEKİLDE YAKALANMAYACAKLARINI İDDİA EDİYORLAR
    Farklı yerlerde farklı kişiler tarafından çekilen görüntülerde, kendilerinin ineğin kutsal olduğuna inandıklarını belirten vatandaşlar, duş alanların asla koronavirüse yakalanmayacaklarını iddia etti.

"İNEK ANNEMİZ"
    Sosyal medyada yayılan görüntülerde ineğin dışkısıyla duş alanlar, "inek annemiz çok yaşa" sloganı atarken, "Çin’de çıkan korona virüsüne karşı tek ilaç, kutsal ineğin idrarı ve dışkısında duş almak. Eğer her kim ineğin dışkısında duş alırsa, korona asla ona gelmez. Çünkü o kişi artık kutsal oluyor." ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ DE İNEK DIŞKISINI ÖNERDİ
    Öte yandan Hindistan’ın Assam eyaleti Milletvekili Suman Haripriya ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda, "Koronadan kaçınmak için inek dışkısı ve idrarının her yere yayılması gerekiyor. İneğin idrarı ve dışkısı yayılan herhangi bir yer kutsal hale gelir. Dışkısını vücuduna süren her kimse kanser gibi hastalıklara da yakalanmaz. Bence bu inek idrarı ve inek dışkısı ile koronavirüs dehşetinden kaçınmak mümkün."

KAYNAK

• Alakasız tamamen yalan bir haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iran da 7 kişi etil alkol den ölenler olmuş corono bulaşmaz diye.
  • geçenlerde bir araştırmaya denk gelmiştim,sanıyorum amerikan bir araştırma firması dünya genelinde ülkelerin el yıkama alışkanlıklarını araştırmış bu korona virüsü sebebiyle zira ellerden virüs bulaşması en yaygın şekli bu virüsün.

Kısaca kendi bölgemizde el yıkama oranımız %80 civarı bir orana denk gelmiş.Şaşırmadım değil ancak ama çevreme baktığım zamanda da genelde el yıkama adetlerimiz yüksek.

şimdi bu insanların temizlik anlamında nasıl bir hayat sürdüklerini bilemem ama ineğe tapıp b*kunu bile kutsal görmeleri neticesinde böyle davranmalarını normal karşılıyorum.
  • İranlılar da türbe yalıyordu. Enteresanlar.
  • Bu manyaklarda 2. bi korona vakası daha çıkaracaklar tam olacak.
  • Adamlar zaten sahile yapıyor, youtube var,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.