* Belirtilen hızlar Download/Upload hızlarıdır (Örn: 1024/256 Kbps olarak gösterilen paket; Download hızı 1024 Kbps, Upload hızı 256Kbps olan pakettir). Tarifede yer alan hızlar, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
** İsteğe bağlı olarak bağlantı ücretine taksitli uygulama yapılabilmektedir. Taksitler 12 ay X 3 YTL = 36 YTL olacak şekilde faturaya yansıtılmaktadır.
***Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret+kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.
Yani 1024 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
diyo ben coktaan aştım ve hep sabit gözüküyodu bunun nekadarrı doğru bilen varmı??
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
tamam işte sorun yok orda yazan fiyatlar kadar ödeyeceksin kota aşım ücretini...
Kotayı aştığında aşım ücretli fatura bir sonraki ay geliyor diye biliyorum...
bana 43 milyon geldi bu ay sınırlıdan sınırsıza geçtim daha fazla gelmesi gerekmiyor muydu ?