Şimdi Ara

hız sabitleyici

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 model opel vectra hız sabitleyici bazen açmıyor neden acaba.?

• Düşük hızlarda deniyorsundur. Benimki de 40 KM nin altında devreye girmiyor.
  • arkadaşlar opel astra 2004 yeni kasa aracıma hız sabitleyici taktırabilirmiyim, servis takılamaz dedi,,ilanlara bakıyorum arabamla herşeyi ile aynı birkaç araca taktıranlar gördüm? yardımcı olursanız sevinirim saygılar..
  • valla bizim c kasa corsalara takılabiliyor.Bence onlara da takılması lazım.başka servislerde bir danışın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaandogru

arkadaşlar opel astra 2004 yeni kasa aracıma hız sabitleyici taktırabilirmiyim, servis takılamaz dedi,,ilanlara bakıyorum arabamla herşeyi ile aynı birkaç araca taktıranlar gördüm? yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

bu servislerin hepsi aynıymış yuhh takılmazmış sallamışlar seni başlarından nasıl takılmaz biz nasıl taktırdık arkadasıma aracı 2.el aldık ilk işimiz bakım ve hız sabitleyicisi taktırmak oldu (100 ytlye taktılar sorduklarımız 50 ytlye taktık biz dediler burdan kazıkcı servise bu opel yetkili servisleri aldıgı parayı hak etmiyor işini doğru dürüst yapmıyorlar niye yapmamışlardır söylüyeyim az karları vardır ve uzun ve zor iştir ondan yapmamışlardır kim uğrasacak demi nette okuduklarımdan sonra iyice gıcık oldum opel servislerinden 0 km araç bile alsam özel servise gidecem garanti bozulsun isterse

• merhaba
    neden bu kadar yetkili servislere ön yargılı oluyorsunuz. adı üzerinde yetkili servis, eğer orjinalinde tesisat varsa tabiki çekerler ama kesinlikle sonradan tesisat çekmezler. orjinal harici bir işlem yapmazlar. piyasadaki bir çok usta diye geçinen şahıslar para kazanmak uğruna her şeyi yapabilecek hale gelmişler. sonrasını düşünmeden yan sanayi sistemleri araçlara monte ederek sürücüyü hayati tehlikeye attıklarını kimse bilmiyor. hadi sonradan takılan hız sabitleyici sisteme hata verip devreden çıkmadı seyir halinde frene tutmuyor ve araç yavaşlamıyor ne yapacaksınız. özeldekilerin umrundamı? boşuna yetkili servis olmuyorlar. bilmeden boş keseden atmak kolay değilmi?

quote:

Orjinalden alıntı: tekhatıram_

quote:

Orjinalden alıntı: kaandogru

arkadaşlar opel astra 2004 yeni kasa aracıma hız sabitleyici taktırabilirmiyim, servis takılamaz dedi,,ilanlara bakıyorum arabamla herşeyi ile aynı birkaç araca taktıranlar gördüm? yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

bu servislerin hepsi aynıymış yuhh takılmazmış sallamışlar seni başlarından nasıl takılmaz biz nasıl taktırdık arkadasıma aracı 2.el aldık ilk işimiz bakım ve hız sabitleyicisi taktırmak oldu (100 ytlye taktılar sorduklarımız 50 ytlye taktık biz dediler burdan kazıkcı servise bu opel yetkili servisleri aldıgı parayı hak etmiyor işini doğru dürüst yapmıyorlar niye yapmamışlardır söylüyeyim az karları vardır ve uzun ve zor iştir ondan yapmamışlardır kim uğrasacak demi nette okuduklarımdan sonra iyice gıcık oldum opel servislerinden 0 km araç bile alsam özel servise gidecem garanti bozulsun isterse

• Fiorinoya hız sabitleyici taktıran yok görünüyor.servise sordum takılamaz dediler ama.yan sanayide bu işi yapanlar vardır mutlaka.bilgisiolan varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Hızı Sabitleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • astra h lerde stopa bir defa basmaszan devreye girmiyor.belki seninkinde de öyledir
  • astra hb 2006 var bende ama hala kullnamadım hız sabitleyiciyi. bilen varmı soldaki düğmeye bastığımda dışarı çıkıyor. sonra ne yapacağız?
  • alt eşiği var kullanım 25 30 km gibi hızlarda başlıyor(volvo da bi model 0 dan başlatabiliyordu)
  • bir kez frene basmamışsan yada 30 km altındaysa çalışmaz
    birde anlamadım 50-100 tl nasıl sabitleyici takıldığını?
  • merhaba iyi akşamlar
    konuyu hortlatıyorum sanırım.
    opel corsa 1.3 essentia model arabaya hız sabitleyici takılıyor mu ?
  • 2010 model h kasa sedan aracımda bugün yıllardır kullandığım hız sabitleyici çalışmadı. Aracı durdurdum stop ettim. Yine çalıştırdım nafile, acaba sigortası bağımsız mıdırki aklıma ilk o geliyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.