Bildirim
Hızlı Giriş Hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turkcell'in internet sitesinde Online İşlem merkezi'ne girmek istediğinizde telefonunuza bu ekran geliyor ve "OnayLa" düğmesine basarsanız Online İşlem merkezine girersiniz.
Bir kaç güzelliği var; sizi şifre ezberleme derdinden kurtarıyor ve başkası sizden habersiz olarak sizin hattınızla ilgili olarak online işlem merkezine girmeye çalışıyorsa haberiniz oluyor.
Bende Snapdragon 845 işlemcili telefon var ancak Turkcell altyapısı dahil hiç bir operatör işlemciyi algılayamıyor. Böyle bir durumda benim telefonuma bankaların internet şubelerinde uygulandığı gibi sms ile anLık şifre geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 10 Ocak 2020; 22:21:9 > -
Hızlı giriş ne biliyorum hocam. Sadece o bahsettiğiniz onayla ekranı gelmiyor. Sms geliyor. Onayla ekranını nasıl getirebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon modelin nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de eskiden Turkcell kullanırken geliyordu, şimdi tekrar Turkcell’e geçtim böyle giriş yapmıyorum. Her seferinde şifre içeren SMS gönderiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski numarayı geri alma ücreti
- imei kapanan telefon wifi açılır mı
- pttcell çekim gücü nasıl
- turkcell fatura ödenmezse ne olur
- aradığınız kişi şu anda meşgul ne demek
- turkcell akıllı fatura nedir
- wifi araması nedir
- ağda kayıtlı değil sorunu
- gizli numaradan arama
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X