Şimdi Ara

Hızlı Giriş Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Elimdeki hatlardan biri 1.5 aydır turkcellde. Bu süre boyunca hızlı giriş sim mesajı şeklinde değil hızlıgiriş smsi şeklinde kullanılabiliyor. Sim mesajı ile nasıl kullanabilirim bunu ?

Bu resimdeki gibi
    Hızlı Giriş Hk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell'in internet sitesinde Online İşlem merkezi'ne girmek istediğinizde telefonunuza bu ekran geliyor ve "OnayLa" düğmesine basarsanız Online İşlem merkezine girersiniz.

Bir kaç güzelliği var; sizi şifre ezberleme derdinden kurtarıyor ve başkası sizden habersiz olarak sizin hattınızla ilgili olarak online işlem merkezine girmeye çalışıyorsa haberiniz oluyor.

Bende Snapdragon 845 işlemcili telefon var ancak Turkcell altyapısı dahil hiç bir operatör işlemciyi algılayamıyor. Böyle bir durumda benim telefonuma bankaların internet şubelerinde uygulandığı gibi sms ile anLık şifre geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 10 Ocak 2020; 22:21:9 >
  • Hızlı giriş ne biliyorum hocam. Sadece o bahsettiğiniz onayla ekranı gelmiyor. Sms geliyor. Onayla ekranını nasıl getirebilirim

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    telefon modelin nedir?

• Bende de eskiden Turkcell kullanırken geliyordu, şimdi tekrar Turkcell’e geçtim böyle giriş yapmıyorum. Her seferinde şifre içeren SMS gönderiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Özel mesaj özelliği hk.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.