arkadaşlar benim 3gb kotalı eskiden 256kbps olup buyuye buyuye 1024kbps olan bi bağlantım var. eskiden kota çok guzel yetiyodu şimdi 2 hafta dayanmıyor. eskiden ne kadar geziyorsam şimdi de o kadar geziyorum. sure olarak tabi bu. download gibi huylarım yok. eskiden birim zamanda 1 sayfa gezerken şimdi hız 4 katına çıknca aynı birim zamanda 4 sayfa gezmiş oluyorum. bende bağlantı hızımı eskiden 256kbpsde ne kadar ise o kadarla sınırlayıp 4 katı fazla beklemiş olmak istiyorum bi sayfanın açılması için. bunu yapabileceğim bi programı biliyorsanız ve benle paylasırsanız çok memnun olurum. net limiter die bişe duydum ama emin değilim o işe yararmı yaramazmı. şimdiden herkeze teşekkurkler
Yarar ta8ii. Download süratini 25 ile kotalarsan süratin yeniden 256 olur.
burdaki bi kac akilli adamdan birisin salp.
quote:
Orjinalden alıntı: Jincx
burdaki bi kac akilli adamdan birisin salp.
hepimiz 8ilgileniyoruz Jincx Amacımız güzel 8ilgileri paylaşmak sonuçta...
İltifatın için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: hakanke
arkadaşlar benim 3gb kotalı eskiden 256kbps olup buyuye buyuye 1024kbps olan bi bağlantım var. eskiden kota çok guzel yetiyodu şimdi 2 hafta dayanmıyor. eskiden ne kadar geziyorsam şimdi de o kadar geziyorum. sure olarak tabi bu. download gibi huylarım yok. eskiden birim zamanda 1 sayfa gezerken şimdi hız 4 katına çıknca aynı birim zamanda 4 sayfa gezmiş oluyorum. bende bağlantı hızımı eskiden 256kbpsde ne kadar ise o kadarla sınırlayıp 4 katı fazla beklemiş olmak istiyorum bi sayfanın açılması için. bunu yapabileceğim bi programı biliyorsanız ve benle paylasırsanız çok memnun olurum. net limiter die bişe duydum ama emin değilim o işe yararmı yaramazmı. şimdiden herkeze teşekkurkler
Arkadaşın dediği gibi.Net limiter kur.Oradan internet explorer,mozilla'nın,tüm internet alışverişi olan programların hızını 25-26k gibi bi hıza sabitle.
onun yerine sınırsız 256 ya geçersen kökten kesin çözüm kota derdinde olmaz madem hız sorun değil ondan sonra download da yapabilirsin istedğin kadar hem
iyide arkadaşlar artık 256kbps sınırsız kaldımı? öyle bi tarife artık yok die biliyorum ben. en dusuk sınırsız 512kbps oda 89 ytl değilmi? artık 256kbps sınırsız basvurusu alınmıyor die biliyorum ben...
quote:
Orjinalden alıntı: hakanke
iyide arkadaşlar artık 256kbps sınırsız kaldımı? öyle bi tarife artık yok die biliyorum ben. en dusuk sınırsız 512kbps oda 89 ytl değilmi? artık 256kbps sınırsız basvurusu alınmıyor die biliyorum ben...
geçişler var
quote:
Orjinalden alıntı: LostNdumb
ama tabi 256 sınırsız=49YTL 1024 3GB kotalı=29YTL
haklısınız ben 1024 6 gb kotalı zannettim dikkat etmemişim
gelen bağlantıyı kısman imkansızdır.Sınırlasan bile o gelen veriler modemde yada bilgisayarda bekler.Örnek olarak netlimiter ile dl yaparken 1kb kısın 10-20 sn bekleyin ve limiti kaldırın anında çok yüksek rakamlara geçecek.Buda verinin bir yerde saklandığı demektir.Boşuna kasma bence.Yok ben illa 4 kat daha fazla beklemek istiyom diyosan(zaman açısından kendini kısıtlarsın oda doğru) netlimiteri kullan.Ama sonuçta gelen veri gelecektir.Ama bilgisayarda geç açılacaktır!!!
quote:
Orjinalden alıntı: evri2
gelen bağlantıyı kısman imkansızdır.Sınırlasan bile o gelen veriler modemde yada bilgisayarda bekler.Örnek olarak netlimiter ile dl yaparken 1kb kısın 10-20 sn bekleyin ve limiti kaldırın anında çok yüksek rakamlara geçecek.Buda verinin bir yerde saklandığı demektir.Boşuna kasma bence.Yok ben illa 4 kat daha fazla beklemek istiyom diyosan(zaman açısından kendini kısıtlarsın oda doğru) netlimiteri kullan.Ama sonuçta gelen veri gelecektir.Ama bilgisayarda geç açılacaktır!!!
durum anlaşılmıştır inşallah limitlemek hiç bi işe yaramaz....Yeni olmana rağmen en akıllıca cevaptı...
quote:
Orjinalden alıntı: evri2
+1 ..doğru cevap. Net limiterle kısınca kotan az dolacak diye bişi yok.
arkadaşlar benim 3gb kotalı eskiden 256kbps olup buyuye buyuye 1024kbps olan bi bağlantım var. demişsin arkadaşım. benim sorunumun cevabını bilirsin herhalde. gelecek faturadan o kadar çok korkuyorum ki ilk kez adsl açılmasını ilk gününün tadını çıkaramıyorum. ben 512 limitsiz abonelik işaretledim ama 1024 hızında şimdi. fiyat yine de 49ytl mi acaba? yani yanlış mı verdiler yoksa kampanyadan mı bu da bilir misin ki
Turk telekomu ara bir sor, ben de 256 sınırsız almıştım ama şerefsizler 512 3 gb kotalı yapmışlardı benim tarifeyi. 130-140 ytl civarı bir para ödedim ayın sonunda.
umarım öyle bir fatura görmem zira o fatura ödeme yerini biraz zor görür =P
bazen yanlişliklar oluyor tabii
hele o yanlışlıklar onlara kar sağlıyorsa tabiki olur yanlışlıklar... cidden o 256ları 1024 yapma kampanyasının parçasıdır belki.
quote:
Orjinalden alıntı: halifax
hele o yanlışlıklar onlara kar sağlıyorsa tabiki olur yanlışlıklar... cidden o 256ları 1024 yapma kampanyasının parçasıdır belki.