Şimdi Ara

hocam bi yardım edin çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar puanım sıram bu...sizce tıp olur mu? olursa da o tıpa mı gitmeliyim yoksa iyi bir üniversitede mühendislik mi okumalıyım? diş hekimliği de war aklımda... bir alternatif de seneye tekrar çalışıp ilk 5000 e girmek... sizce ne yapmalıyım? lütfen yardım edin...

• yok mu fikri olan biri ?
  • gataya ne dersin.Hocam bnde o konuda çok kararsızım tıpmı yoksa iyi bi ünide(itü olabilir) müh mü.
  • tıp olur
  • abi gatayı yaz dedi dershane müdürü aradı sabah .. ama oranın da eğitimi zor we şark görevi çok uzunmuş.emin değilm bilgilerden ama öyle duymuştum... en kötüsü böyle arada kalmak keşke diyorum bi 2000 kişi daha geçebilseydim de daha rahat tercih yapabilseydim... kısmet buymuş ne diyelim... diş hekimliği nasl sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilov

abi gatayı yaz dedi dershane müdürü aradı sabah .. ama oranın da eğitimi zor we şark görevi çok uzunmuş.emin değilm bilgilerden ama öyle duymuştum... en kötüsü böyle arada kalmak keşke diyorum bi 2000 kişi daha geçebilseydim de daha rahat tercih yapabilseydim... kısmet buymuş ne diyelim... diş hekimliği nasl sence ?

paran varsa yaz diş hekimliğini okurken çok malzeme aldırıyorlar.masraflı biraz 1 sene daha bekle git tıpa derim sana. ben öyle yaptım ve iyi ki yapmısım dedim bugün

• nereye gidicen şimdi ? diş hekimliği düşünüyorm da maaşları azmış diye duydum hastanede ?
  • quote:

nereye gidicen şimdi ? diş hekimliği düşünüyorm da maaşları azmış diye duydum hastanede ?

ben tıptayım ins ailen varlıklı ise git diş hekimliğine yoksa çok zor okurken alıyorsun malzemeleri
    hastanede maas az özel muayenehane acman lazım ki o da baya masraf çıkarır
  • giresun rize yetio gibi tıp için ne düşünüosn ?
  • quote:

giresun rize yetio gibi tıp için ne düşünüosn ?

eğitim sistemine biraz bkman lazım o üniv ler hakkında bilgim yok açıkçası karadeniz ve doğu anadolu yu bilmiyorum genelde batı ve iç bölümleri biliyorum
  • peki istanbul diş hekimliği hakkında bi bilgin war mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.