Şimdi Ara

Hocayı bozduğunuz anlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
17
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocayı bozuyorum tamirciye goturuyorlar artık bıraktım bu yuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Pm pls
  • Herif sözde espri yaptı, egoist itin tekidir kendisi.
    Kızın teki altına mıçarcasına güldü. Ben de sessizlik anında Filizin aklına komik bişey geldi heralde yoksa gülünecek bişey yoktu dedim, hoca kızarmıştı

Bir de aynı herif bana sen İstanbul'da yaşamıyorsun bile, beylikdüzü şehir dışı hehehe diye dalga geçmeyi denedim. Kendisi gültepede oturuyor. Ben de gültepede itin kopuğun içinde oturmaktan iyidir dedim, anlayanlar bağırarak gülmüştü
  • Geçen arkadas kagitta biryeri bos birakmis. Hoca arkadasa kimligini cikar dedi. Cocuk cikardi hoca bak bakalim bos yer var mi dedi ben de hemen atladim hocam kan grubu bos diye bütün sınıf güldü

• kan tüplerinin üzerine labartuvarda okuması için bi cihazdan barkod çıkarırız işte. Yan odada bulunan acil servisten hoş bi bayan geldi K:kız B:ben

K: pardon bizim alet bozulmuş sizinkisi çalışıyo mu acaba

B:Valla benim ki en son çalışıyodu istersen bide sen kontrol et

sonrasında kız bana ters ters baktı. bende bi anlık utancımdan arkamı dönüp kaçtım
  • Tutar.

• Matematik dersimize yeni öğretmen olmuş bi bayan giriyordu yalaka erkekler buna iltifat felan ben sinirdim. Yalakalik yapanların notunj 55 lerden 70 e çekmiş. 68 olan ortalamami 69 da bırakmıştı. 2. Dönem derse gelme dedim ortalamami düzeltti.

• Anlatıyorum dikkatle okuyun:

9.sınıftayken yani 4 sene önce en arkada oturuyorum önümde bi kız oturuyor ders coğrafya acayip sıkıldım kızın tarağını aldım tarağın tersiyle kızın sırtına falan vuruyorum neyse işte hocanın dikkatini çekti en son Seyit o elindeki çorba kaşığı mı yoksa tarak mı dedi.Bende çorba kaşığı hocam dedim ne kaynatıyorsun orda dedi bende dersi kaynatıyorum hocam dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

hot young teacher and handsome student.mp4

o değilde imzayı görünce kitabı tekrar okusam mı diye düşündüm
  • Hoca teker teker hangi takımlısınız diye soruyordu ve hoca Galatasaraylıydı.Sıra bana geldi ve ben "Kocaelispor" cevabini verdim.
    Hoca dalga gecmis gibi "aa oyle bi takım varmıydi" dedi gulerek.Bende "Hani size Ali Samiyende 5 gol atan takim varya iste o takim" dedim ve arkadaslar ooooo dedi bendeki mutluluk tavan yapmisti :))

• cutek kullanıcısına yanıt
    Espri komik de. Senin abartacağın derecede komik değildi.

• Sınavda soruya itiraz ettim hoca bana oğlum bi sus tenefüste mikrofonu azına verince konuşursun dedi bende hocam o mikrofon sizin ağzinizdan ken bana laf düşmez dedim sonra bıraktı

• 2 olay var böyle

1.coğrafya dersindeyiz daha hocayla yeni tanışmışız 9. sınıf ta hoca bana kafayı takmıştı hocaya hep ters gidip dersi dinlemiyodum ama sınavlarım hep yüksekti.2. sınavdan 77 almıştım aramızda geçen diyalog aynen şöyle
    h=hoca
    b=ben

h-ooo alim yalovayı nasıl aldın yav (yalovanın plakası 77)
    b-eh hocam sizin gibi saygıdeğer hocalarımız öğretiyo bize neyin nasıl alınacağını.

2. olay yine coğrafya hocası bir arkadaşa "ebenin a..... tersten gösteririm" dedim hocada bana " ananı göstericem şimdi sana" dedi. bende "hocam şu 2 ders boyunca karşımızda şerefli namuslu bi insan görmüş oluruz iyi olur" dedim sınıfta uğultular yükseldi sonrası müdür yardımcısının yanı
  • başlık sakat
  • ingilizce hocaları hep kafa olur ya

• lise yılları , kimya dersinde uyukluyorum :D hoca "aklı sıra" beni rencide edicek ya sınıfın önünde başladı laf sokmaya
    şudurda budurda şöylesinde böylesin velasıl kelam gel şu tahtadaki 5 kşıklı soruyu cöz cözemezsen bu dersten geçemessin dedi
    bende direk ya cözersem ?? diyince o zaman tüm sınıf önünde senden özür diliyicem dedi.Çok güzel
    çıktım catır catır cözdüm 5 şıkkıda uyuzluk olsun diye hepsini tek tek sordu bu niye böyle oldu şu neden orda gibisinden onlarada cevap verdim
    oturdum yerime. Hocam özürdiliyicektiniz ? dememle çık dışarı terbiyesiz demesi bir oldu
    ben o geceden daha rahat uyudugumu haturlamam

• Sıraya bişeyler çiziyordum edebiyatçıda tahtada bişeyler anlatıyordu ama ben dalmış gitmişim.Bu yanıma gelmiş farkında değilim sınıf kıkır kıkır gülünce ayıktım kafamı kaldırdım noldu dedim.
    Dersi dinlesene dedi, dinliyorum dedim.Tahtaya bak o zaman dedi, tahtaya bakıyorum zaten dedim.Yalan söyleme sırayla uğraşıyosun dede, bende oda tahta dedim.Sınıf yarıldı hoca geri yerine gitti.
  • Bizim tarih hocası örgütlerle müzakere yapmakla örgütler meşruluk kazanır denişti.Mesela pkkyla öyle oldu dedi.Bir arkadaşta hocam olan birşeyi neden kabul etmiyorunuzki demişti

• Forum baya zeki eleman dolu cok hosuma gitti.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.