Şimdi Ara

Hocayı bozduğunuz anlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
17
Favori
5.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Dinciye epic bi soru sordum, adam 1 ders + 10 dk tenefus dusundu, ertesi tenefus *siniftan* 2 arkadas yanima gelerek ateist olmaya karar verdiklerini soylediler.

csb degil.

Soruyu tekrarlarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

quote:

Orijinalden alıntı: antebi

Sıraya bişeyler çiziyordum edebiyatçıda tahtada bişeyler anlatıyordu ama ben dalmış gitmişim.Bu yanıma gelmiş farkında değilim sınıf kıkır kıkır gülünce ayıktım kafamı kaldırdım noldu dedim.
    Dersi dinlesene dedi, dinliyorum dedim.Tahtaya bak o zaman dedi, tahtaya bakıyorum zaten dedim.Yalan söyleme sırayla uğraşıyosun dede, bende oda tahta dedim.Sınıf yarıldı hoca geri yerine gitti.

8 yaşında mi oldu bu olay

Evet
  • quote:

Dinciye epic bi soru sordum, adam 1 ders + 10 dk tenefus dusundu, ertesi tenefus *siniftan* 2 arkadas yanima gelerek ateist olmaya karar verdiklerini soylediler.

csb degil.

Soruyu duymadığım halde olmak istedim nereye başvuruyoz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce hocaları ile ne alıp veremediğiniz var la hikayelerin yarısı İngilizce ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

İngilizce hocaları ile ne alıp veremediğiniz var la hikayelerin yarısı İngilizce ile ilgili

ders anlasilmiyor eee ne yapsin milleti

• Fizik dersinde dersi dinlemiyoruz yine klasik fizik hocamız başladı yine konuşmaya herkesin başına polis dikmek lazım felan dinlemeyeni uyarması lazım diye bi kız da hocam onun yerine adam gibi bir hoca getirseler daha iyi olur dedi.O gün bu gündür fizikçi kimseyi uyarmadı.
  • Bilgisayar teknolojisi ve programla uni 2.Sinif sene 2008 bilgisayar hocasi kadin evlenmemis daha genc o zaman 23/25 yas arasi olmasi lazim kadin yazilida disketin boyutunu sormus kac mb? Dir die sinavda bende kagitta soruyu gorunce yuh dedim sene 2008 de disketin boyutunu soruyor kadın birazda boyutunu sesli mırıldanınca kaldırdı beni sen gel kürsüye burda sınav ol dedi bir ayar verdi bana 50 dk ayakta sınav oldum. 1 hafta gecti pc söküp topluyorum sınıfta uygulamalı olarak parcaları tek tek anlatıyorum, ders saati de bitmek üzere pc dede disket okuyucu var sıra ona geldi tam başladım anlatmaya engin geç geç onu geç artık kullanılmıyo zaten dedi, döndüm bi bakış attım buna sene olmus 2008 vize sınavında disketin boyutunu soran siz degilmissiniz gibi konusuyorsunuz bırakında sorunuza kılıf uydurayım bilmeyenleri aydınlatıyım dedim 2008 de disket hepimize lazım hocam dedim kadın kıpkırmızı sınıf koptu:) o dersim de AA düştü hiç unutmam :)

• +hocam bi sorum var ama çok saçma
    -hangi sorun saçma değil ki
    +saçma olmayan sorularımı size sormam hocam
  • Bu sene oldu bizde sabahçı var öğlenci var birde anadolular var bende anadoludayım

dışarıdan yemek yedik öğlen geldik öğlenciler geç geldiğinde sıraya geçiyordu bizide geçirdiler mudur bağırıp çağırıyor minyon birşey para göz birde
    bende dedim hogwartsı yönetiyor mubarek dedım en az 80 90 kişi vardı bir kahkaha kopardı orayı anlatamam mudur kim dedi onu kim dedi çıksın çabuk fln dedi tabi çıkarmıyım
  • Bir gün hoca: "sen bu gidişle sınıfta kalacaksın. " dedi. "Hangi dersten geçmeyi düşünüyorsun. " dedi. Ben de cevabımı yapıştırdım tabi: " hocam beden dersi xd. " dedim. Mors oldu. Not : ingilizce hocasıydı.

• Öyle bir şey olmadı,aksine hocalar beni bozdu 😭😭😭😭

• yıllar önce kimya dersinden sınav vardı arkadaşın ilk sınavı kötüydü. benim 80 civarıydı. dedik kağıtları değişelim sen 30 falan al yeter bana ben seninkini yaparım isimleri değiştirip veririz. neyse girdük sınava ben onun adını yazdım yaptım verdim. o salakta korkmuş panik yapmış oda kendi adını yazmış. 2 adet arkadaşın sınav kağıdı hocadaydı. anlayınca aldı bizi disipline götürdü. suçsuz yere müdür yrd. iyice bir dövdü bizi. onu daha çok dövdü olayı anlatınca tabi. aileleri falan çağırdı. çok rezil oldum öküzün yüzünden.
  • quote:

csb degil.

Ne sormuştun kardeşim pm atarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

Hoca işte bende profesör bilgisi var ama öğrenci almayınca bir şey yapamıyoruz demişti. Ben de bilmekle ANLATABİLMEK farklı şeylerdir demiştim. PİŞMAN DEĞİLİM YİNE OLSA YİNE DERİM. (bir de bunu fen lisesi öğrencilerine demişti )

430 p ilk fen lisesi var 490 p ilk ayrıca oraya basil geldiği falanca önemli kendinizi buyuk gorneyin

• up

• Muhasebe dersindeyiz.
    - Burada satılık, kiralık ev bulmak zor. Emlakçı da yok. Aslında bir emlakçı açsan iyi iş yapar.
    + Hocam peki emlakçı nereden ev bulacak?
    -Sen şu ön sıraya geç.

İstatistik dersindeyiz. Hoca uzun bir soru yazdı.
    - Soru karmaşık ve zor galiba?
    + Yok hocam soru bence kolay.
    - O zaman sen çözmüşsündür göster bakalım.
    + Ben soru kolay dedim hocam cevap kolay demedim.
    - Çok tuhaf bir öğrencisin ama sene sonuna kadar seni çözeceğim.

Yine istatistik dersindeyiz.
    - Siz öğrenciler dediklerimi hep yanlış anlıyorsunuz. Geçenlerde bir sınıfta sınavda 5 veya 9 soru olacak dedim. Herkes hoca sınavda 5 soru soracak diye anlamış. Soruyorum size sınavda 5 veya 9 soru olacak dediğim zaman ne anlıyorsunuz?
    + Sınavda 5 soru soracağınızı hocam.
    - Bilerek böyle söylediğini biliyorum.

Pazarlama dersindeyiz.
    - Sanal alemden insanlar çok kolay dolandırılıyor. Geçenlerde bir arkadaşımın başına da böyle bir olay geldi.
    + Hep de arkadaşım olur zaten.

Daha çok vardır da aklıma bunlar geldi şimdi. Çok iyi olmasalar da sınıfça gülüp eğlenmiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 3 Ekim 2017; 1:46:40 >

• konu tutar tutmasi lazim

• Hocayı bozdugunuz anlamaz

• o degilde gecen ay derste kagitlara suyu bastik tavana yapistirip Urfanin etrafi diye sira gecesi yaptik en son hoca agliyodu sinif ta alkislar falan ama.mezun olduk iste

• hocaya kağıdıma bakabilir miyim dedim

ben hata yapmam dedi

sonra ne hikmetse bakmış

sınav kağıdının arka sayfasını okumamış.

laf sokamadım tabi yemedi ama gerçek notuma hatasından dolayı bir beş puan daha vermişti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.